Revlon Color Stay vs. L'Oreal True Match

август 10, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Отдавна имах голямото желание да направя нещо като битка между два фон дьо тена, които много харесвам. Revlon Color Stay vs. L'Oreal True Match.
И двата се предлагат в стъклено шишенце с помпичка и са по 30 мл. Цената им е сходна - около 20 лв. Този на L'Oreal има по-голям вариант откъм избор на цветове. Въпреки това смятам, че на Revlon са ок и има подходящ за всеки цвят кожа. Лично аз, когато го избирах изобщо не се двоумях и веднага грабнах 180 Sand Beige, докато при избор на цвят на L'Oreal малко се позатрудних. Все пак се спрях на N4 Beige. Мисля, че и двата ми пасват и веднага щом лятото си отиде ги мятам отново! Просто сега не нанасям много козметика. Кожата ми изглежда достатъчно добре само с тенa, който имам и се чувствам много по-леко без фдт. Оставила съм кожата си да диша :) За вечерни събития нанасям някакъв мноого лек оцветен крем.
Консистенцията и на двата е кремообразна. L'Oreal True Match се разнася и прелива много по-бързо и лесно, докато при Revlon Color Stay се изисква малко по-усърдно преливане. Определено Revlon Color Stay дава по-голяма покривност. L'Oreal True Match препоръчвам на момичета, които нямат много за прикриване. И двата са леки, не се усещат върху кожата. Въпреки че на Revlon се усеща гладко е по-плътен, докато този на  L'Oreal се усеща доста по-леко и въздушно. Стоят прекрасно, естествено и не случайно са ми фаворити, които винаги ще избирам и повтарям. Не стоят като маска, не лъсвам след няколко часа. В края на деня Revlon Color Stay не е мръднал изобщо и изглежда перфектно. Може би има нужда единствено от попиване ма минималния себум, който се е образувал. При L'Oreal True Match също има минимално количество себум и може би малко изчезва в зоната около носа. 
И така да обобщим - Revlon Color Stay се усеща малко по-плътен и тежък, докато L'Oreal True Match е идея по-лекичък. След по-продължително носене Revlon Color Stay ми харесва повече. Въпреки това и двата бих носила с удоволсъвие през деня. Може би, ако знам, че ще имам дълъг работен ден или пък ще излизам след работа, ще избера със сигурност Revlon Color Stay. Може би той ми е една идея по-любим от към това как се държи и стои върху лицето ми. На вас кой ви допада?

0 коментара: