Keune CARE Sun Shield

август 03, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Поне веднъж в годината си вземам продукт на Keune. Нещо като ритуал е. Тази година самите те решиха да ме изненадат с чудни продукти за летния сезон от серията CARE Sun Shield. Тя включва шампоан, балсам и сухо олио, които ще предпазят косата от слънцето и солената вода. Както знаете Keune CARE линията вече е обновена и имат нов по-изчистен минималистичен дизайн. Кръглите бели шишенца са ми много симпатични.
CARE Sun Shield Oil предпазва косата от вредните UV лъчи и формира бариера, която заключва влагата около всеки косъм, за да предотврати изсъхването на косата. Обогатен с етерични минерали, Витамин Е и UV филтър. Още преди да тръгна за плажа, напръсквам косата си с маслото. Става страшно удобно, защото се пръсква директно върху косата и не е необходимо да се разнася допълнително. Чувства се изключително леко върху косата. Oставя лек мазничък воал. Обожавам аромата му. По време на целия плаж го усещам. Обичам подобни глезещи продукти, които всъщност са от голямо значение. Както трябва да предпазваме кожата си със слънцезащитни продукти, така трябва да правим същото и с косата си. Чувствам я защитена и не се притеснявам, че не съм я прибрала за по-сигурно на кок под шапката ми.
Шампоан CARE Sun Shield - обогатен с етерични минерали, провитамин B5 и комплекс против хлор. Почиства косата, премахва остатъците от слънцезащитни продукти, хлор и солена вода, докато нежно хидратира всеки кичур коса. Със средна гъстота и лек, сякаш ванилов аромат. Забелязах, че е е доста мек и нежен към скалпа. Оставя свежо и чисто чувство.

Балсам CARE Sun Shield - с етерични минерали, UV филтър и масло от шеа. Има за цел интензивно да подхрани и успокои увредената от слънцето, суха и крехка коса. Както и да възстанови водния баланс и хидратацията на косата и добави блясък. Сравнително гъст и със същия лек нежен ванилов аромат като на шампоана. 
В заключение мога да кажа, че не знам дали се борят успешно срещу всички вредни фактори, но това, че косата ми изглежда добре след тях ми е достатъчно.
Keune CARE Sun Shield е едно чудесно лятно удоволствие.

0 коментара: