Haniel Bio Beauty Box

август 25, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Хеей, привет!
Преди известно време получих кутия с продукти от Ханиел Био, които сама бях подбрала. След преглед в сайта им какви са възможностите, бързо се насочих към неща, които да използвам в бянята, защото именно там прекарвам доста време всеки ден. Избрах шампоан със зехтин, маска с арган, сапун и скраб с кафе. Започнах да ги пробвам точно в период, когато ходех на плаж всеки ден близо две седмици. Представяте си състоянието на косата и кожата ми, нали? Затова точно подбрах средства за по-бързото им възстановяване. 


В момента всички шампоани Harem's в сайта се предлагат с намаление. Има наистина голям избор и може би ще ви заинтригувам с някой от видовете - с черен кимион, с чесън, с черен чесън, с кактус, кукуч. Да, съставките са продиктувани от това, че Harem's е турска марка. И както казах - моята коса имаше нужда от мощно подхранване - затова шампоан със зехтин. Огромна разфасовка от 400 мл. Супер свеж аромат, който винаги подушвам преди да сложа шампоана върху косата си. Той е с прозрачна консистенция със средна гъстота. Определено си заслужава опитът с този шампоан. 
Тя е единствената маска в листата с продукти на Ханиел Био. Нямаше как да я подмина. Винаги съм смятала, че след шампоана трябва да последва балсам/маска и е добре да е от същата марка. И така стигнахме до балсама-маска с арган и зехтин. А и това, че има етерични масла - ръцете горе! Та, това което исках го имам - пухкава и средно гъста маска за съживяване здравето и блясъка. Оставям я да подейства по-дълго време, за да направи косата ми наистина мека и с чувство за плътност. 

 Най-много се затрудних при избора на сапун. Това оставих да направят Ханиел Био. Бях убедена, че трябва да пробвам сапуните на Harem's. Все пак знаем колко хвалени са турските сапуни. Има тоолкова много видове, а всички те са в доста ориенталски стил. Тези, които се отличиха доста са - с черен кимион, с черен чесън, с прах от перли, с шафран, с арган, с оризов екстракт, с канела и карамфилово олио. Зарадвах се, когато видях, че са подбрали този с черен кимион, защото прочетох, че семената на черния кимион са известни като "лекарство за всичко, с изключение на смъртта". Съдържат осем от деветте незаменими аминокиселини, които телата ни не могат да произвеждат сами и които са важни за възстановяванета на кожата ни. Освен, че овлажнява кожата ни, помага при слънчеви изгаряния и зачервявания, заличава белези и тъмни петна. Интересен факт е, че египетската кралица Нефертити, както и Клеопарта, са използвали маслото от черен кимион в своите ритуали за красота. 
Сапунчето идва в много стилна кутийка, която би красяла всяка баня. На пръв поглед не се виждаха частици, но след като го преполових, забелязах, че започнаха да се появяват може би частички от черен кимион, които леко ексфолират кожата. 

Другата марка козметика, която Ханиел Био предлагат е английската Optiat. Апетитни скрабове с кафе за тяло, направени от утайка от кафе Арабика, комбинирана с ароматни масла. Пробвах "сочна мандарина", който е с масла от портокал и мандарини. Разклащам добре сладката тубичка преди да взема от скраба. След това го втривам с масажни движения по цялото тяло и по лицето. Разнася се суперски мандаринен натурален аромат. Още докато втривам усещам как кожата става леко мазничка от маслата, а частиците кафе гъделичкат кожата. Прекрасност! Определено опитайте! 

Целувки и до скоро :)

0 коментара: