Friday in the city

август 04, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Предизвикателството, което Avon ми отправиха бе прието с усмивка! Friday in the city, защото подготовката за петък-а винаги е била сладка. Малко грим, ниска опашка на тила, нежен парфюм, лека бяла рокля иии, ами да, това е! Това е достатъчно, за да излезем с усмивка и да посрещнем последния ден от седмицата. Грабвам чантата и щраквам ключалката. New day here we come!


За грима си избрах:
Червило Luxe в цвят Silky apricot. Обожавам червилата от тази серия. Стоят прелестно върху устните! Усещат се изключително кремообразно върху устните. Плътни и наситени цветове с перлен отблясък.
Фон дьо тен Luxe, който също е сред фаворитите ми. Както адаптивният, така и озаряващият са леки, и същевременно с добра покривност, но без да стоят като маска. Има добър избор от цветове и всеки би могъл да намери своя. Озаряващият оставя лицето леко по-блестящо и може би няма да се хареса на момичета с мазна кожа. На мен ми е идеален за зимата. Адаптивният предпочитам да нося лятото. 

Парфюм:
Avon Attraction - изкушаваща къпина, магнетичен мускус и ванилов кехлибар. Стилен и нежен аромат, подходящ за всяко градско момиче.

Нося:
Рокля Bershka
Шал/наметка Avon 
Часовник Avon 
Чанта Avon

0 коментара: