Hair obsessions

август 31, 2017 Maia Georgieva 0 Comments

Винаги е хубаво да имаш нещо готино под ръка, с помощта на което да знаеш, че ще можеш да отговориш на нуждите на своята коса и да я направиш да изглежда невероятно. Ето моите топ помощници в момента, които не ме предават. Разликата е видима. Така, както се вижда разликата при луксозни червила, кремове за лице или като при оригинални парфюми. Разбира се, във времето съм имала и други изявени любимци, но споделям тези, с които сме приятели в момента. Те дават добър ефект на моята бързо омазняваща се в корените коса със сухи краища, но не знам как ще подействат на твоята.

John Masters Organics Rose & Apricot Hair Milk

Натурално ухаещото на рози и кайсии мляко за коса от John Masters Organics, което ви показах в блога съвсем скоро. Обожавам го!

Milk_Shake - Incredible Milk 12 Effects
Шейк за коса с неустоим шоколадов вкус и 12 ефекта от z.one concept. Дава живот на косата като определено я прави по-плътна. Има ревю за него в блога тук.


Moroccanoil Treatment


Вълшебното масълце за коса от Top Line Beauty! Уникално блестяща, жива и сияйна! По-подробно представяне има тук.

Mythic Oil by L'Oréal Professionnel

Митичното олио с характерен аромат и лека текстура, винаги присъства на рафта ми с олиа. Още за него - тук.


Изцедих до капка оригиналната версия. Може би сте чели за нея в блога - тук. Сега опитвам и дзен верията, която е по-лек вариант. Ухае доста по-цветно. Като консистенция е идея по-течно. Оставя косата благоуханна, изгладена и блестяща.
Опитвали ли сте някое от тях? И кое е вашето любимо олио/масло/кремче за коса в момента? :)

До скоро :)

0 коментара: