Bioderma - Sébium Global Cover

март 23, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте всиичкии!
Радвате ли се на пролетта?
Ах, би трябвало да ви е по-леко на душичките с това слънчице навън. Как хубаво само си напича... Нямам търпение да се стопли още повече, за да излизам на по-дълги и приятни разходки. Днес сме се събрали тук, за да ви представя новия продукт на Bioderma - Sébium Global Cover, който е напълно в тон със зеленинката навън.
Това е тониран крем, който се бори с пъпчиците, зачервяванията и черните точки. Изключително подходящ за хора с кожа, склонна към акне. В капачката си има зелен коректор, който може би знаете, че прикрива зачервяванията. Също така има и мини огледалце. Коректорът се нанася лесно и прелива чудесно. Всъщност това е любимата ми част от продукта. Нанасям с пръсти мъничко върху пъпчици и около носа. Наистина успява да прикрие зачервяванията и се запазва за през целия ден. Направи ми впечатление, че е доста икономичен.
Нека да преминем към другата част на Sébium Global Cover. Това е крем, който е оцветен. Текстурата е приятна и изобщо не се усеща върху кожата. Долавям лек готин аромат, докато го разнасям по лицето си. Има сравнително добра покривност. Също така изравнява тена и придава свеж вид на лицето. Завършекът е матов. За съжаление се предлага само в един цвят, който ми идва малко тъмен. Изглежда сравнително добре на лицето ми, но може би, ако имам малко тен, ще пасне идеално. На още по-бели кожи, мисля, че няма да е ок. Нека не забравяме все пак, че това не е фон дьо тен, а по-скоро грижа за кожата. Ще се радвам, ако все пак го направят в няколко цвята, защото завършекът е много добър.

Цената му е 20 лв. и може да бъде открит по аптеките. :)

Слънчеви усмивки :)

0 коментара: