Новички от Catrice, Essence & Aura

март 15, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Привет!
Съвсем скоро в моята фейсбук страничка постнах снимка на продукти на Catrice, Essence & Aura, които бях получила. Време е за отзивите ми :)
 Започвам с фон дьо тена, който нямах търпение да пробвам и беше първото нещо, което грабна погледът ми. За радост цветът ми пасна и е един много приятен светъл цвят с жълт подтон. Бутилката е стъклена и заедно с помпичката изглеждат много стабилни. Води се матиращ и наистина матира кожата.Има средна покривност. Ту ми харесва как стои, ту не. Нанасям го - харесва ми, нанасям го друг път - не ми. Просто ми идва твърде сух и сякаш прекалено много се впива в порите и линиите, което си проличава още повече след няколко часово носене. Ще си го нося на работа, където за шест часовия ми работен ден си е ок.
Следва спирала за обем и дължина 18ч volume stylist. Води се за обем. Четката й е с диамантена форма. Първото, което ми направи впечатление беше, че още с първото отваряне ми се стори супер суха. Дори си помислих, че нещо е изсъхнала. Но впоследствие чух и други момичета, които казват същото. Просто изглежда спиралата си е такава и не очаквайте да е "мокра" при първото й отваряне. Става хубав ефект с повечко нанасяния. Обемни, забелязващи се, несплъстени мигли. Използвам я когато имам повечко време за гримиране, защото отнема време да се нанесе и постигне ефектът. Цена 6,59 лв.
Още преди да съм пробвала моливът за вежди, реших, че ще е прекалено светъл за мен, защото пише, че е в цвят 01 light. След като го нанесох обаче видях, че с малко повтаряне си е ок. Изключително тънък е и прави прецизни тънки линии. За жалост успях да го счупя на няколко пъти. Харесва ми, че е автоматичен и уж не бях отвъртяла толкова много, а прас - счупих го. Вече внимавам повече :)
Глосът за устни Let your lips shine shine shine е в много блестяща и готинка опаковка. Предлагат се много сладички цветове. Моят е #12 runway, your way - лилаво. Хм, не знам дали лилавото не е по-скоро есенен цвят, но какво пък... ще си разнообразявам с него и през пролетта. Определено ми е любимо да нося дънкова риза + лилаво червило/глос. Има хубав блясък и не лепне по устните. Цена 4,39 лв.
Много ме изкефи името на лакчето - #92 red carpet. Наситен, плътен червен цвят.

Нека да преминем и към новостите от Aura. Те ни приканват да посрещнем пролетта със завладяващи погледи - перфектна очна линия и пърхащи мигли. Примамват ни с няколко нови очни линии и спирали.
Очната линия Wing it up има мноого тънка четчица, с която още свиквам. За ежедневието предпочитам очни линии тип писалки, тъй като ги нанасям по-бързо. С тази обаче могат да се направят изключително тънки линии, каквито с писалката не успявам. Като върл фен на очните линии, определено надушвам как тази ще ми става все по-любима. Определено ми хареса черното, което прави, защото е мега наситено. Не се нуждае от повтаряне, изсъхва бързо и не се размазва. Цена: 7,25 лв.
Спиралата Pump it up е с със средно дебела четка на вълнички. Удобна е за използване и бързо успявам да я нанеса. Като ефект - хубаво разделя миглите, не ги спластява и не се рони. 13,65 лв.
Lift it up е спирала, която има мега тънката четчица. Изключително практична и удобна за нанасяне на спирала на долните мигли. Разделя ги внимателно и не се нацапвам. Струва 10,35 лв.

Слънчев ден :)

0 коментара: