Vichy

Енергизиращ дневен крем Vichy IDÉALIA

март 12, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Кремчетата на Vichy са едни от любимите ми. През годините съм имала няколко от различни серии и винаги са ми били изключително приятни. Дори имам спомени, че първият ми по-така моден крем за лице от времето на тийн годините ми беше Vichy Aqualia Thermal. Спомням си колко много харесвах нежния му аромат. Със сестра ми го измазахме като топъл хляб.

Сега Vichy обогатяват серията си IDÉALIA, като създават нов крем и серум за лице. Те създават първата си енергизираща грижа за кожата като изучават влиянието на забързания начин на живот (стрес, умора, липса на сън) върху качеството на кожата. Днес ви предлагам да разгледаме малко по-отблизо кремът, с който Vichy ме изненадоха. Съдържа екстракт от ферментирал черен чай и екстракт от боровинка, както и термална минерализираща вода Vichy. Подходящ е за нормална до смесена кожа, както и чувствителна. Има за цел да изравни тена, да придаде сияйност, да смали порите и да заглади фините линии.

Не мога да не си призная, че розовото стъклено бурканче ме спечели веднага. Мега кукленско и принцеско е. Оказа се истинско апетитно вълшебство и отвътре. Толкова пухест, лек и мек като някакво пудингче или кремче за хапване. Отделно пък ароматът му е приказен. Именно този аромат с успокояващ дъх на бели цветя и чай го прави изключително приятен за мен. Отговаря на моя тип кожа. Използвам го само като дневен крем, защото попива бързо в кожата и не прави абсолютно никакъв филм върху нея. Оставя много свежо и приятно чувство след нанасяне. 50 мл. за около 45 лв.
Усмивки :)

0 коментара: