L'Oréal Paris Mega Volume Miss Hippie ♡

август 13, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Яяя, какво си имаме тук!?!
Новата спирала Mega Volume Miss Hippie на L'Oréal Paris. Тя е сред хитовите продукти на лятото и навярно вече сте я виждали и пробвали. Ако все още не сте и се оглеждате за нова спирала - пробвайте я. Ще я оцените още от първото слагане! 
Вър-хов-на! Разбира се, ако търсите и залагате на този ефект - обемни и плътни мигли. Но кой не залага на това особено вечер за готин party look. Прави миглите просто уникални! Те стоят наситено черни, мега плътни и обемни, както и хубаво извити и дълги. Изобщо всичко, от което имам нужда в едно. Лесно разпознаваема на стелажа по оранжевата си опаковка. Цената й е около 20 лв. Според мен си заслужава, защото спиралите на L'Oréal винаги ме изкарват дълго време и не засъхват толкова бързо. Също така много харесвам и Miss Manga, който и да ме пита каква спирала да си купи, аз я препоръчвам.
Дръжката на четката й е доста къса, което в началото леко ме учуди. Самата четка пък е гумена и с изключително много гъсто населени косъмчета. Лесно свикнах да работя с нея и успявам да нанеса спиралата и по горните, и по долните мигли без да се цапам. Хубаво разресва миглите, без да ги сплъстява и без да се размазва през деня.
Хаайдеее, да извиваме миглите и да потегляме право към съботното партииии :))))

0 коментара: