Brand focus: Bilka Grape Energy Hyaluron +

август 31, 2016 Maia Georgieva 0 CommentsТри продукта - една серия на една марка. Ако използвате Bilka, продължавайте да четете. 


Серум за лице HYALURON + 

Със своята фина, въздушна и леко хидратираща текстура ми прилича повече на лек девен крем, който използвам, за да освежа и тонизирам кожата си. Осезаемият леко сладникав аромат е доста характерен за цялата серия. Съдържа хиалуронова киселина, кофеин и органик екстракт от грозде.


Антицелулитен гел Caffeine +

Ментолов аромат и охлаждащо действие - това е. Усещам кожата си значително по-загладена. Ативните съставки, които работят за това са: кофеин, комбиниран екстракт от див кестен+бръшлян+зелен чай, екстракт от рускус, бяло грозде и ментол.


Хидратиращ BB крем за лице HYALURON +

С хиалуронова киселина, органик екстракт от грозде, д-пантенол, алантоин. Оцветено тонирано кремче, което използвам самостоятелно, защото иначе получавам ефект трици. На пръв поглед има тъмен цвят, но когато се сложи върху кожата и се разнесе хубаво, се напасва към тена на кожата. Изравнява тена и оставя свежо излъчване на кожата. Иска ми се да прикрива малко повече несъвършенствата.  Не е тежък и не се усеща върху лицето.

Още нещо от серията, за което нямах търпение да споделя отзив в блога ми е хидратиращия гел-скраб за лице  - клик

#GrapeEnergyHyaluron+

0 коментара: