Балсам-грижа за устни Doliva

август 10, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте, сладки!
Още щом като видя балсамът за устни на Doliva, систъра ми го конфискува и каза, че вече е нейно законно притежание. Тя е супер огромна привърженичка на подобен тип незабележима грижа за устните и поне няколко се размотават из нощното й шкафче, плажната й торба и дамската й чанта. 

Открих балсама съвсем наскоро, като дори не предполагах, че Doliva имат и балсами за устни. Предлагат се три вида. Аз имам единия от тях. Ще ви споделя защо го обичам толкова много. Първо заради богатството на съставки - много масла - от сладък бадем, жожоба, авокадо, рициново масло за подхранване на устните. Друго също много ценно при него е, че има бадем, защото той придава приятен, естествен допълнителен обем на устните. Също така съдържа и пантенол за успокоение. Нанася се с изтискване от мини сладката тубичка (7мл.).


Оставя лек бял цвят върху устните. Докато съм с него, усещам ванилов вкус. Не се задържа дълго върху устните и за това обичам да го нанасям преди да си легна, за да действа през цялата вечер и да ги омекотя и хидратирам. Също така го нанасям и преди плаж като грижа за устните против напукване и изсушаване. Нося го и в много горещи дни, когато предпочитам да не слагам червило или глос. Предполагам, че ще бъде и много приятен за носене и през зимните месеци, когато устните ми стават напукани и с такива неприятни прорезчета (досещате ли се?), с които навярно балсамът ще се пребори успешно. Запазвам си го за тогава :)
7 мл./ 6,50 лв./ по аптеките

0 коментара: