Doliva Vitamin Shower - energy and joyfull

август 11, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Хей, добро утро!
Събудихме ли се вече?
Едно от най-хубавите неща след като станем от сън е бързият ободряващ душ, последван от чаша хубаво кафе.

Doliva Vitamin Shower може да ви накара да се събудите, още щом го видите на етажерката в банята си. Също като шампоаните на Doliva, този душ-гел е страхотно слънчев и свеж продукт. Слънце в опаковка, както обичам да го наричам аз. И тук съставките са изключително добри - студенопресовано маслиново масло и скъпоценни витамини. 200 мл. гелообразна оранжева течност с малки наситено оранжеви перлички. Разнася се изключително приятно по кожата, като перличките след известно разтриване се стапят. Образува огромна пухеста пяна. За аромата - мммм... какво да кажа?! Да го опиша като свеж или ободряващ ще бъде малко. Той има мек, но толкова пленително освежаващ плодов аромат с лек намек за аромат на цутруси. Ободряващият аромат се задържа върху кожата за доста дълго време след душ. Изобщо мноогоо, мнооогоо приятен продукт или както обичаме да казваме по бургаски "Въй чоек, мега яко!".

Може да се използва по два начина в зависимост от ефекта, който искаме. Сутрин за енергизиращ и събуждащ ефект, можем да разнесем витаминните перли директно върху тялото, за да усетим витализиращия ефект. А вечер, когато търсим повече релакс и почивка, можем да намалим силния събуждащ ефект, като предварително разтворим витаминните перли в дланите си или на гъба, след което го разнасяме по тялото си с плавни движения. 
Прилагала съм го и по двата начина, но мнооого по-любимо ми е да усещам как перличките нежно се разнасят по тялото. 

Плюсовете, които мога да дам на душ-гела:
- прелестна текстура с готски перлички; 
- преливащ от свежест аромат;
- много овлажняващ;
- прави кожата чиста и хидратирана;
- оставя лек свеж аромат;
- събужда и енергизира сетивата и тялото;
- релаксиращ ефект за вечерна отпускаща баня.

Минуси:
-не се досещам за нито един.

Определено е душ-гел, който заслужава внимание, въпреки малко по-високата цена (около 15 лв.), която българинът е свикнал да отделя за подобен тип продукти. През август е намален на 12.99 лева (например в аптека ФармаСтор) и може би е време да му се насладите и вие. :) 
Целувки и до скоро!

0 коментара: