Definitely, the must-read this month

септември 01, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Йеееее, честит първи септември на всички :)
Хм, малко странно да ви честитя точно края на лятото, както и края на отпуската ми. Май няма за какво толкова да се радвам, но все пак... честито да ни е. :) Днес е новолуние, май така беше :) и трява да си мислим положителни и хубавки неща, за да ни се случват. Така, че мислете позитивно, усмихвайте се и така нещата ще се нареждат от само себе си. Еййй, какъв гуру съм само. 

Хайде да спра със шльокавиците :D или още казано празните приказки до тук, не че това за позитивното мислене са празни приказки де, но да си дойдем на думата за какво сме се събрали, за какво съм отворила белия лист и каква ми е била първоначалната идея за пост. 

Та! Както казах отпуската отмина, а по време на отпуската затворих последната страница на още една книга - "Да откриеш Колин Фърт" на Мия Марч. Името на авторката е много яко, нали!? Но не за авторката, а за книгата искам да споделя нещичко. Мнооогоо е яка! Ха-ха. Как прозвуча само! Нооо... наистина, чете се на един дъх или за три дена, или... абе бързо. Разказва се за три жени, чиито съдби се преплитат в едно симпатично градче на име Бутбей Харбър (сийнах го в гугъл и изглежда мноогоо яко, бе). От книгата се носи мирис на току-що опечени пайове с невероятно целебни качества (пай Щастие, пай Увереност, пай Аморе и др., забъркани с карамел, кокос, шоколад, меласа, зелен лимон, череши). Оставя ни да се отдадем на своята надежда и силната ни вяра, че нещата ще се получат така, както желаем. Трите главни героини разказват своите истории и читателят е съпричастен към тях. 
Разбира се, няма да издавам нищо повече, защото ще я хванете и прочетете сами :)

0 коментара: