the Scottish Fine Soaps Willow & Bluebell Luxurious Gift Set

май 05, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Хеей, как сме?
Надявам се, че си прекарвате готинко кратката работна седмица и очаквате с нетърпение почивните дни, които се задават.
За днес съм приготвила да ви покажа едно сетче на the Scottish Fine Soaps, което е сред новите на марката. Willow&Bluebell - върба и див зюмбюл. Чудничко е за подарък, а и не само. В него са събрани много-в-едно: лосион за тяло (75мл), крем за ръце (75мл), душ-гел (75мл), сапунче (40 гр). 
Всички те притежават мега луксозен аромат. Ухае на прохлада, на чистота, на нежност, на пролет. Толкова мек и лекичък, който смятам, че би грабнал всеки.... Мога да го усетя още с отварянето на капака на кутията. За него казват: "изкусителен аромат на диви зюмбюли и пролетни цветя, Willow & Bluebell е деликатен, но отчетлив. 
Връхни нотки: цутрус, лайка;
Сърдечни нотки: жасмин, иланг-иланг; 
Базисни нотки: сандалово дърво, кедрово дърво.
Кутията също е много стилна и красива. Aко искате да зарадвате някой, който обича козметика - този комплект със сигурност ще му хареса.
Лосионът е с плътна, богата бяла консистенция. Използвам го след баня, за да омекотя кожата си. Работи си суперско - овлажнява кожата, без да оставя мазно усещане. Попива си бързичко и оставя кадифен финиш. Ароматът се запазва върху кожата и дори върху дрехите, които облека след това.  Не е натрапчив, а много деликатен - свеж, чист, лек. Обичам да се мажа с него след сутрешен душ - така през целия ден чувствам кожата си необичайно мека и нежна, в същото време е приятно ухаеща на чистота. 
Кремът за ръце е с подобна на лосионът консистенция, малко по-лека. Като цяло смятам, че този продукт и лосиона за тяло имат по-силни аромати от душ-гела и сапунчето, които се запазват с часове. Попива бързо и омекотява кожата на ръцете.  
Душ-гелът е прозрачен с леко синкав цвят. Има добра пенлива формула със същия неповторим аромат. Оставя кожата гладка и хидратирана. 
Сапунчето е малкичко, но също доста ароматно. Докато се мия с него, направо се топи измежду пръстите ми и аромата му се разнася из цялата баня.


Цената на кутията е 26 лв. и може да се намери във всички магазини, които предгалат нещата на the Scottish Fine Soaps. Доста луксозно изпълнение на мега достъпни цени.

0 коментара: