Colgate Max White Expert White

май 28, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Привет!
В последно време, в която и дрогерия да вляза, все ми се набива на очи новата паста за зъби Colgate Max White Expert White. Ще я познаете по сигнално червената 3D кутийка. 
Тя обещава да избели зъбите ви само след 5 последователни дни употреба (2 пъти дневно). Както знаете с времето зъбите могат да пожълтеят заради храни, напитки или ежедневни навици като пушенето. Освен, че влияе върху повърхността на зъба, това потъмняване прониква и в емайла и е по-трудно за премахване. 
Colgate Max White Expert White съдържа водороден пероксид, който е съставката за избелване, използвана от стоматолозите. Тази съставка премахва потъмняването в дълбочина и на повърхността и предотвратява потъмняването.
Пастата е подходяща за ежедневна употреба. Тъй като моите венци са доста слаби и понякога твърде чувствителни, използвах пастата около една седмица. След това започнах да редувам използването й с моята любима Elgydium, с която съм свикнала да се мия по принцип. Разликата наистина се вижда след няколко последователни използвания.
Още с поставянето на пастата върху четката, усещам ментовия й аромат. Вкусът не е прекалено натрапчив и парещ, а доста мек. В пухкавата бяла текстура се усещат ситни гранулки. Забелязах, че се пени в устата сравнително малко. След измиване, дъхът ми в устата е мега свеж. Почиства зъбите много добре и след измиване ги чувствам много гладки. Наистина работи и видимо прави зъбите тон по-бели. Също така цветът им стои доста по-изравнен. Някак си полира зъбите и им дава допълнителен блясък.
Colgate Max White Expert White е идеална за използване от време на време, за да придадем на зъбите си блясък и малко по-бял цвят. Лично аз не се мия с избелващи пасти непрекъснато, поради чувствителните ми венци, но веднъж на няколко месеца си вземам подобна паста. Цената на тази е около 7 лв., като  често може да се намери намалена на доста места. 

0 коментара: