Bonilash - Серум за мигли

май 18, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Хейй, чухте ли за Bonilash - серум за стимулиране растежа на миглите? Ако все още не сте, тогава: тааа-дааа.
Серумът обещава да:
- стимулира растежа и удължаването на миглите;
- сгъстява и уплътнява миглите;
- подсилва естествения цвят на миглите;
- подхранва, възстановява, хидратира миглите;
- предотвратява прекомерното падане на миглите;
- подходяща грижа след използване на изкуствени мигли.
Основното активно вещество на серума за мигли Bonilash се казва биматопрост – ефикасен стимулатор на растежа на миглите, който има положителен ефект върху дължината и плътността им, повишава броя на миглите, засилва ги и повлиява положително наситеността на естествения им цвят. Раздразва фоликула на косъма, активира неговия растеж, удължава живота на миглата и стимулира образуването на нови мигли!
Внимателно подбраните съставки на серума заздравяват корена на миглите и засилват синтеза на кератиноцидите в корена, като така спомагат за подобряване на вида и състоянието на миглите, засилването на растежа и сгъстяването им и за удебеляване на косъма.
Другите активни съставки в Бонилаш са:
- урея - спомага за хидратацията и витализирането на миглите;
- биотин - всеизвестен с подхранването и възстановяването на косъма;
- пантенол - успокояващо действие.
Опаковката е добре познатата за този вид серуми - подобна на спирала, с четка като на очна линия. 3 мл. е и смятам, че ще се окаже икономичен. Четката е мека и когато я извадя, поставям серум и на двете очи, без да е нужно да загребвам още от серума. На пръв поглед забелязах, че е като гел - прозрачен и без аромат. Започвам да го използвам активно всеки ден. Надявам се бързо да придобия навик и да не забравям да го нанасям.

Пише, че се нанася вечер, след като сме премахнали грима си. Клепачите трябва да бъдат чисти и сухи. Слага се по дължината на горните мигли, като клепача трябва да бъде затворен. Не се поставя от серума върху линията на долните мигли и във вътрешността на окото. 


Това са моите мигли сега. Нямам търпение да ги снимам отново след след шест седмици. Тогава ще споделя как ми е подействал серума и ще покажа отново снимки на миглите ми.

Можете да намерите Bonilash в аптеките или да поръчате онлайн на http://bonilash.bg/eshop/

Цената е 55.99 лв. До 31 май доставката от сайта е безплатна. 

0 коментара: