Измиващ гел за лице AVON Anew Clean Purifying Gel Cleanser

май 03, 2016 Maia Georgieva 1 Comments

Привет!

Скоро не се бях доверявала на почистващи гелове за лице. Разчитах повече на почистваща пяна и ексфолиант. Отдаде ми се възможност да пробвам измиващия гел за лице AVON Anew Clean Purifying Gel Cleanser. Предназначен е за мазна/комбинирана кожа. 


Какво казват от AVON:

- почиства кожата;

- минимизира порите и производството на себум от кожата; 
- отстранява лъщенето.

ПОЧИСТВА ефективно, но нежно замърсявания и грим от кожата, възстановявайки нейния гладък и младежки вид.

УКРЕПВА защитната бариера на кожата, за да я направи по-устойчива.

ПОДГОТВЯ кожата за следващите стъпки от цялостния режим Anew, за да се радваш на оптимален резултат против стареене.
Идва в изчистена елегантна бяла тубичка, която е 150 мл. Мислех си, че ако стои изправена, може да се случи гелът да изтича, но не. Всъщност консистенцията е точно гелообразна, не е течна и успява да се задържи безпогрешно в наведената надолу тубичка. Изважда се с леко изстискване. 
Гелът е кремообразен, доста гъст. Бял, с перлени оттенъци. Има парфюмен аромат. Използвам количество колкото едно голямо грахово зърно. За сега върви доста бъро, но смятам, че за месец редовна употреба ще ми стигне. Откакто го имам се усещам, че използвам само него и другите почистващи нещица са леко на заден план. 
Трябва добре да се разтърка по лицето, за да се разтвори и да започне да почиства кожата. Лицето трябва да бъде мокро, ръцете също. Масажирам с кръгови движения. Образува се съвсем малка мека пяна. Накрая изплаквам с вода. Премахва безпроблемно замърсявания, себум и грим. Избягвам да премахвам очния си грим с подобен тип продукти, но пък за лицето е ок. Кожата стои идеално чиста. Не я изсушава, а при допир си остава мека и нежна.
Редовна цена - 12 лв. В момента е намален на 8 лв.
Smiles :) :)

1 коментар: