Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief

май 20, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Като почитателка на малките опаковчици, не мога да скрия удоволствието си от притежанието на Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief. Мъничко кръгло блещукащо бурканче, което ще дари на кожата ви нужното освежаване и доза хидратация. Подходящ е за всяка възраст и за всеки тип кожа. Основното свойство на гел-крема е да придаде дълготрайна оптимална хидратация на кожата. Съдържа алое вера, както и хиалуронова киселина. Не съдържа масла и олиа в състава си.
Опаковката е чудесна - здрава, стабилна и компактна. Смятам, че ще е идеален за носене на път. 


Пише, че може да се използва когато и да е, където и да е, под или над грима. Или като 5 минутна маска за овлажняване. 
Аз го нанасям всяка сутрин, преди грима си.

Нежната прасковена гел-крем текстура приятно се разнася по кожата, като създава леко охлаждащо и тонизиращо усещане. Не се усеща аромат и леката формула попива доста бързо. Кожата получава едно добро овлажняване, което смятам, че ще е достатъчно за през лятото. Кремчето ще бъде чуден спътник за идните горещи месеци. За по-студените месеци, както и ако имате по-суха кожа, можете да се доверите на версията за суха кожа, която е по-богата и овлажнява повече. На мен в момента Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief ми действа супер - абсорбира се бързо, не оставя мазни следи и не лъсвам неприятно. Кожата седи гладка и свежа.

И не чакайте да се случат чудеса с лицето ви - бихте могли сами да им ги предоставите. Кожата ви несъмнено ще се пристрасти към жадуваното освежаващо приключение. Можете да утолите жаждата, в момента Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief е намален и спокойно бихте могли да му се насладите: 30 мл. - сега 36 лв.; 50мл. - сега 59 лв. Предлага се от 14.04.2016 г. в представителните бутици на марката и парфюмерии Douglas & beauty zone.

0 коментара: