Очна линия Giordani Gold by Oriflame

март 04, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Колко хубав петък само! Ако може всичките да са такива...
Започна с ранно ставане и пийване на ароматно кафе в уютна обстановка и приятна компания. Последва релаксираща разходка по морския бряг. Насладихме се и на кратък пролетен дъждец, който не се оказа съвсем лек и топъл, но... все пак си беше якичко! Събрах силички и по-скоро най-сетне намерих някоя друга минута, за да понапиша няколко реда тук.

Това е очната линия  Giordani Gold на Oriflame, към която се привързах страшно много още от първото нанасяне.

Опаковката й е в златисто и черно и е стилна и изчистена като всичките неща на Giordani Gold. Предлага се само в черен цвят. Използвам я почти всекидневно от два месеца насам, като понякога я редувам с лореалската ми с писец.  Не знам колко още има от нея, но май е доста. Иначе като общо количество е 4 мл. 
Четката й е доста тънка, мека и в началото се цапах доста, но след първите няколко опита постепенно задобрях. Линията, която прави е много наситено черна. Не е проблем да се постигне както по-тънка, така и по-дебела. С едно минаване е напълно достатъчно, за да се направи добра дебела и черна линия. 
Изсъхва бързо и няма мърдане цял ден. Понякога се случва в края на окото леко да се зацапа или размаже. Това става след упорито потъркване или както в днешния ден - като те понамокри дъждец. Иначе вечер иска упорито търкане докато се премахне. И интересното е, че пада на цели парцалчета, ако ме разбирате какво искам да кажа :) 

Тази очна линия е нов продукт, който можете да намерите от скоро в каталозите. В текущия каталог номер 3 е на цена 11.90 лв., намалена от 18.90 лв.

P.S. Never ask a girl with winged eyeliner why she is late :)

0 коментара: