Шампоан L´Oreal Paris Expert Volumetry Shampoo

февруари 26, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Как лети това време само... отмина поредната работна седмица, че дори и почти месеца с нея. Месецът на любовта се отмества, за да направи място на месеца на дамите. Вие измислихте ли подаръци на вашите майки?
Със сестра ми все още сме в чуденка за най-перфектния подарък за нашата мила маминка. Имаме още малко време да си блъскаме мозъците. Отново като на лента минават бельо, бяла козметика, парфюм, чанта, шал с пролетни мотивчета и какво ли още не.... Ама нека да преминем към ревюто, че аз мога да си пиша моите главоблъсканици до утре. И тъй, дойде ред да драсна за шампоанчето на L´Oreal Paris Expert - Volumetry Shampoo.
Подходящ за всеки тип коса, особено за тънка, фина и безформена и лесно омазняваща се. Иии, обещава да я направи по-обемна, по-плътна, жизнена, лека и подвижна. Видяхте ли метърът, все пак е Volumetry - с ефект анти-гравитация. хохо


Формулата на шампоана е обогатена със салицилова киселина и Intra-Cylane.
Опаковката е пластмасова, но се усеща стабилна. Готското е, че е прозрачна и си гледам балончетата, ходещи нагоре-надолу из тубичката. Също така виждам и колко шампоанче ми остава. Тази е малкичка - 250 мл. Има и по-големи (можете да ги разгледате например в Parfimo.bg), които са по-изгодни като цена и може да ги предпочетете, ако сте сигурни, че това е вашият шампоан и желаете да го ползвате в дългосрочен план. Сега като се замисля там май има добри оферти за избор на подарък на my mother - крем за лице? марков парфюм?... трябва да го сендна това мое предложение на сестрото. Та така, освен там, можете да го откриете и по фризьорските салони. 

 Изглежда сравнително течен, но не е. Бих казала дори, че е доста гъст и плътен като консистенция, наподобяваща гел. Стели се и се точи бавно от бутилката. Има свежичък аромат, който не остава върху косата след като изсъхне. Една шепичка ми е достатъчна, за да измие добре косата ми. Прекрасно я почиства и ми харесва как изглежда след това. Не знам какви претенции трябва да имам относно обема, дали го има или не е доста относително виждане. Давам абослютно "да" на Volumetry шампоанчето. 

Now I wish you a really good weekend! Relaxing, warm and cosy.... It`s the last from lovely February. So, it promises to be awesome! 

0 коментара: