Victoria Beauty - течни кристали с масла от арган и гроздови семки

март 26, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Привет и днес от мен :)
Едни много достъпни кристали за коса, които се оказаха доста добри и косата ми ги хареса. Използвам ги наред с по-скъпите и професионални такива. Казвам, че са достъпни, защото могат да бъдат намерени лесно и закупени от много магазини. Пък и са само около 5-6 лева, които всеки би могъл да отдели.  Имам изключително позитивно мнение за тях.
Съдържат масла от арган и от гроздови семки. Както и витамин Е и линолова киселина, които реструктурират, подхранват и заздравяват косъма, хидратират го в дълбочина и задържат влагата в него. Пише още, че кристалите ще се погрижат за връхчетата и ще предотвратят образуването на двойни връхчета и ще спомогнат за растежа на косата.
Шишенцето им е 50 мл, пластмасово, като горната част, където е помпичката изглежда доста по-здрава. Иначе е леко, удобно за пренасяне и не заема много място. Течни са, нелепнещи и неоставящи мазно усещане по ръцете. Ароматът е сладникав. 
За моята коса, която в момента след пролетното освежаване е малко под рамената, две помпички са достатъчни. Ако попрекалите, има вероятност косата ви да стане прекалено мазничка и затова внимателно с количеството, което слагате. Аз разтърквам между ръцете и нанасям само по дължините, в крайчетата действам по-внимателно. Накрая съвсем малкото останало количество нанасям по скалпа, за да няма хвърчащи на всички посоки косъмчета. Попиват за секунди. Ако имате буйна коса, която трдно можете да вкарате в ред и искате да пригладите успешно, смятам, че тези кристали биха били добро предложение за вас. Правят косата мека и гладка. Не съм забелязала да се омазнява по-бързо. 

Хей, чудесна събота на всички! Усмихвайте се! Ама широоокооо :)

0 коментара: