Thalion и Maria Galland

декември 29, 2015 Maia Georgieva 1 Comments

Здравейте!

Имах удоволствието да опитам някои от нещата на Thalion и Maria Galland. За първи път пробвам марките и мога да кажа, че съм впечатлена. Винаги съм знаела, че са доста висок клас и се нареждат сред най-добрите на пазара. Оказаха се приказен разкош...
Thalion - красота от сърцето на океана. 

Thalion е френска козметика. Можете да откриете продукти за лице и тяло. Като продуктите за лице се основават на опита им да извличат ценни качества на водораслите. Това им помага да създават специални формули, истински еликсири за красота. 

Гмурнете се в дълбините на океана, за да усетите невероятния ефект на програмата за грижа за тялото. Thalion ви кани на това пътешествие, за да откриете източника на истинското удоволствие. 

Всички продукти, до които се докоснах, дори и за кратко, бяха блаженство за кожата. Плътни, добре примерени консистенции. Леки и ненатрапващи се аромати.
Maria Galland също е френска марка. На българския пазар е от около 15 години, като непрекъснато се развива. 
Почистващи продукти за лице, кремове за лице, продукти за тяло.... който и продукт да избереш е просто... наслада. Толкова меки, нежни, допълващи кожата, че просто не мога да ви опиша. Влюбих се в маската, флуида и кремовете за лице, които използвах, дори и за кратко. Текстурите се топяха, а ароматът, който излъчаваха беше божествен. Всеки крем остави у мен различно усещане. Всеки продукт си има номер и така много лесно можеш да го запомниш и откриеш в бъдеще. Нещата, които аз бях опитала бяха с номера 160, 161, 162, 89, 130, 92.
А зад тях се крие:
№160 - дневен флуид SPF 12; 
№161 - дневен крем SPF 12;
№162 - нощен крем SPF 12;
№89 - подхранващ крем;
№130 - дневен крем за блясък и младост
№92 - хидратираща маска за лице (best seller). 
Както казват от марката всеки крем има свой собствен "ум". Защото всеки ум има своя собствена индивидуалност, собствени желания, гледни точки и опит, както и автобиография, която оставя следи. Продуктите са съобразени с напълно различни нужди. Богат асортимент от най-висока класа и превъзходни активни съставки, които отговарят на всяко индивидуално изискване.
Вие използвали ли сте нещо на марката? Предполагам, че ако да - мнението ви не се различава много от моето :)
Усмивки и гушки :)
И не забравяйте да се включите в Giveaway-я - тук :)

1 коментар:

  1. Ползвам и двете марки Thalion за тяло и Maria Galland за лице хубави са, ароматни, но и доста скъпи, но чак преобразяващ ефект не виждам.

    ОтговорИзтриване