MARVEL HAIR CARE SHAMPOO & BALSAM

декември 20, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте! 

Времето тече толкова неусетно. Само след няколко дни е Коледа, а аз още не мога да осъзная кога изминаха цели 20 дни от декември! Искам още един декември, моля :)
Коледната елха е отрупана с подаръци. Моите отново ще бъдат закупени в посления момент (както винаги май се случва), но с много любов и мисъл за любимите ми хора! 

Може би сте чували за българската марка MARVEL. Марката произвежда и предлага различни продукти, като аз използвах шампоана и балсама им. Прочетох много положителни отзиви за тях във фейсбук страницата им. И след толкова много коментари, поисках да ги опитам и аз.


Пристигат в картонени кутийки, а самите опаковки са пластмасови, от по 200 мл. Направени са да се отварят много интересно. Имат си бутонче - червено и жълто. С натискане, капачката се отваря. Бих казала, че е супер практично за банята, защото понякога наистина се затруднявам да отворя мокрите опаковки на някои продукти. 



MARVEL HAIR CARE SHAMPOO
Регенериращ шампоан


Описание на продукта:

Шампоан с интензивна грижа за косата. Подхранва косата от корените до върха, за да е винаги гъста, жизнена и здрава. Богат на активни съставки, укрепва косата в дълбочина и я прави устойчива на външни влияния /топлинна обработка, замърсен въздух, слънчеви лъчи и стрес/, копринено мека на допир и с допълнителен обем. Изключително подходящ за чувствителна кожа. 
- рязко намалява косопада;
- подсилва растежа на съществуващата коса;
- има силно изразен противопърхотен ефект;
- спомага за по-плътна, здрава и блестяща коса; 
- придава блясък и еластичност;
- възстановява структурата на повредената коса;
- защитава от вредното влияние на слънчевите лъчи; 
- дава отличен резултат срещу зачервяване на скалпа;
- стимулира кръвообращението;
- възстановява бариерната функция на кожата на главата. 










                                                                                                                                                                                                                


Доста течен е. Прозрачен, с леко жълтеникав оттенък. Не усещам аромат. Прави обилна мека пяна при разтъркване. Доволна съм от начина, по който измиваше косата ми. Правеше я доста мекичка, гладичка и й придаваше блясък. Доволна съм от начина, по който изглеждаше косата ми, докато се миех с този шампоан. Нямам косопад, нито пърхот, за това не мога да кажа дали действа при тези проблеми. Имам още около два пръста в шишенцето. Мисля, че го изразходвах светкавично бързо и ми се щеше количеството му да е маалко повече. Много любимо ми беше да го отварям, защото с натискане на бутончето, капачката изхвърча много яко нагоре :)
Цената му е 14.99 лева.

Можете да го намерите в сайта на марката - тук.


MARVEL HAIR CARE BALSAM
Регенериращ балсам


Описание на продукта:

Балсам с интензивна грижа за косата. Подхранва косата от корените до върха, за да е винаги гъста, жизнена и здрава. Богат на активни съставки, укрепва косата в дълбочина и я прави устойчива на външни влияния /топлинна обработка, замърсен въздух, слънчеви лъчи и стрес/, копринено мека на допир и с допълнителен обем. Изключително подходящ за чувствителна кожа. 
-рязко намалява косопада;
-подсилва растежа на съществуващата коса; 
-има силно изразен противопърхотен ефект; 
-спомага за по-плътна, здрава и блестяща коса; 
-придава блясък и еластичност;
-възстановява структурата на повредената коса; 
-защитава от вредното влияние на слънчевите лъчи; 
-дава отличен резултат срещу зачервяване на скалпа; 
-стимулира кръвообращението;
-възстановява бариерната функция на кожата на главата.

Консистенцията му е по-рядка от обикновените балсами. Няма аромат. Има лек рововеещ оттенък. Нанасям го след шампоана, като разпределям единствено по дължината на косата. Още докато изплаквам косата си, я усещам по-гладка и пригладена. 

Цената му 14.99 лева, като отново можете да погледнете в сайта - цък

Препоръчвам с две ръце да се опитат. Хубаво е даваме шанс и на българските производители, които се стараят да ни предложат нещо добро.

See you soon :)


0 коментара: