La Roche-Posay - Toleriane Ultra крем за околоочен контур + Giveaway

декември 28, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Честита Коледа на всички!
Нека коледният дух ви донесе много здраве, светлина и успехи през новата година!


La Roche-Posay ни изненадоха с нов продукт в края на годината. Това е крем за околоочния контур. Подходящ е за хора, които имат чувствителен околоочен контур, предразположен към зачервяване, дразнене, подпухване и усещане за дискомфорт. Подходящ за хора, носещи контактни лещи. Тъй като аз нося постоянни контактни лещи много се зарадвах на идеята за такъв продукт. Използвам си го с удоволствие откакто го имам.


Хидратираща и успокояваща грижа, съдържа патентован комплекс [Невросенсин + Ниацинамид], който помага за намаляване на подпухванията и дискомфорта на околоочния контур, в комбинация с Термалната вода La Roche-Posay с успокояващо и защитно действие. 

Не съдържа консерванти, парабени, парфюм, алкохол, оцветители и ланолин.


Опаковката е 20 мл. Много мъничка, компактна, прозрачна. Вътре сякаш има някаква торбичка, в която е кремът. Кремът излиза с едно лесно завъртане и натискане на отвора отгоре. Изпомпва се лесно и съвсем дозирано. 

Опаковката е нова, херметична, която съхранява минималистичната формула на крема за оптимална поносимост.

Текстурата на крема е бяла и много лека. Няма аромат. Нанася се в зоната около очите сутрин и вечер с потупващи движения на пръстите. Трябва да се изчака да попие известно време, тъй като в началото остава малко влажно усещане. След това кожата стои много мека, леко озарена. Не е предизвиквал дразнене на очите ми.
А сега специално за всички читатели на блога - възможност за коледен подарък от La Roche-Posay. Вижте във Facebook страницата на блога тук как можете да си спечелите един такъв крем и за Вас :) Ще се радвам, ако се включите в играта :)


Усмивки!

0 коментара: