Hot Tot Styling Gel

декември 30, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте! 
Ето, че и днес съм тук!
Козметични изненади под елхата и за най-малките! Не си мислете, че децата се радват само на играчки, някои от тях си падат и по разни детски козметични благинки на Елза като кремчета, лип глосове. А момченцата освен на кораби, конструктори, мечове и шлемове на Дарт Вейдър си падат и по... да кажем гелове за коса. Да, много момченца си умират от кеф да имат яка прическа направена с гел, вакса или някакъв подобен продукт. Чувстват се супер дупер умопомрачително готини, ако си имат прическа. И това наистина е така, много са сладички, когато са направени, гелосани, сякаш са придобили супер сила :) А ето и един продукт, създаден за деца. Органик гел за страхотни детски прически на марката Hot Tot. 

Заглеждам тези продукти от известно време и идеята им много ми допада. Не са тествани върху животни, не съдържат парабени, сулфати, фталати, пропилен гликол, DEA и/или TEA, петролатум или минерално олио и синтетични оцветители. В състава им са наблегнали най-вече на натурални съставки, които са безвредни за кожата и косата децата. Имат шампоан, балсам, гел, пяна за къпане, спрей-балсам за разплитане на косата (който е и best seller на марката), стилизиращ спрей, стилизиращ крем, стилизиращ крем за къдрици.
Hot Tot Styling Gel

Гелът е със средна степен на фиксация и осигурява на детската коса превъзходен стайлинг и красив блясък.
- придава блясък, обем и текстура;
- обогатен с екстракти от японски зелен чай и витамин B-5;
- подходящ за коса с тънка до средна текстура.
Тубичката е супер сладичка, отличителният белег на марката е голяма сребърна корона, която можете да забележите на опаковките на всичките им продукти. Малък недостатък е, че леко се прекалява с количеството, при изстискване от тубичката и леко се поулива.
Ето го и описанието на тубичката:
Гелът има кремав цвят, доста течен е. Има много сладък, приятен аромат. Още докато се нанася върху косата, се усеща как лепне.
Нужно е малко количество, за да направите прекрасен перчем на вашия малчуган. Косата се ароматизира приятно. Блясъкът й не се губи, а косата стои доста естествено и здраво, без да се създава "клечкен" ефект :)
Тубичката от 150 мл. струва 25.40 лв. Реално погледнато може и да е скъпо за гел за коса, но нали искаме най-доброто за нашите деца :)
Можете да поледнете в сайта http://www.zlatnaribka.com

0 коментара: