Titania на 65

август 10, 2015 Maia Georgieva 1 Comments

Здравейте! 
Марката Titania тази година празнува 65 години от своето създаване. Не предполагах, че се произвеждат от толкова дълго време, но явно е така. Основана е от Фридел А. Коте през 1950-та година. 2015-та е специална за марката, която започва своето развитие преди повече от половин век в Германия. Първият продукт, който Titania изработват и пускат на пазара в своята история, е обикновената пемза за крака. С нейния необикновен успех, семейната компания започва да се развива във все повече посоки. Оттогава до днес, Titania предлага 1300 артикула в грижата за красотата, които се продават в над 118 страни по света. 
Много харесвам продуктите Titania и съм се убедила в качеството им. Може би знаете, че произвеждат както различни козметични продукти, така и аксесоари като пили, пинсети, пемзи, блокчета, нокторезачки, клещи, ножици, четки, гребени, четки за грим, огледала. Най-известни са с продуктите си за маникюр и педикюр, но предлагат продукти и за тяло и лице. Като фен на пилите и пинсетите им, мога да твърдя, че напълно са се доказали като марка и са утвърдили мястото си на пазара. 

Това е пемзичка за крака и тяло. Има я в няколко различни цвята, моята е нежно розовко. Премахва загрубялата кожа от петичките и пръстите на краката. Може да се използва с или без вода. Аз я използвам с вода, в банята, когато кожата на крачката е по-мекичка. Дори и мокра не си променя формата и не става мекичка. Пемзата не е груба и ако имате прекалено загрубели участъци и упорити мазоли едва ли ще ги изглади напълно. По-скоро е завършваща част и само приглажда кожата, за да я остави по-равномерна и гладка. Изполвам я от вече месец може би и все още си стои така във форма, без да се е развалило блокченцето :)


Titania имат наистина голяямоооо разнообразие от пинсети - с прав връх, със скосен връх за по-лесно захващане на косъмчетата, по-отворени, с различни покрития за по-стабилно захващане, с декорация, някои от тях дори са с позлатен връх. Тази е от неръждаема стомана и е с прав връх. Удобна е и много си я харесвам.


Освен многото видове пинсети, Titania предлагат и много видове пили. Тази е малко по-грубичка и уникално скорострелно изпилява дългите ми нокти. Бързо премахва грубости и неравности по ноктите ми. Двустранна е и с много готски дизайн. Лекичка е и лесно се работи с нея. 

Усмивки :)

1 коментар:

  1. Имам една тяхна нокторезачка и съм много доволна от нея. Имах и една пила преди време, с която обаче нещо не успяхме да се сработим :)

    ОтговорИзтриване