Пасти за зъби Arm & Hammer Advance white

август 05, 2015 Maia Georgieva 1 Comments


Привееет! Ето, най-после пиша нова публикация! Много от феновете ми постоянно ме питат кога най-после да очакват нещо ново от мен! Тааа етоооо - четете, гледайте и се радвайте. 












Показвам ви едни пастички за зъби, които изхабих наскоро. Те са на Arm&Hammer. Доскоро непознат за мен бранд. Предлагат се два вида: Arm & Hammer Extreme Whitening 75мл и 25мл и Arm & Hammer Intense Fresh Gel 75мл и 25мл. Опитах минитата, които бяха напълно достатъчни, за да ги харесам. 
Arm & Hammer осигуряват:
- нежно почистване както на повърхностни петна, така и на дълбоко оцветяване по зъбите;
- неутрализиране на съединенията, причиняващи лош дъх, и дълготрайна свежест;
- клинично доказано избелване на зъбите с до 3 тона при четкане два пъти дневно.


Интересното при тях е, че съдържат сода бикарбонат, която се се отличава с над 99% чистота и присъства във Фармакопеята на САЩ от 1948 г. Само бях чувала, че содата е добра за избелване на зъбите, но не бях опитвала този метод. Явно наистина е така. Основана през 1846 г., компанията-производител Church & Dwight Co., Inc. e световният лидер в производството на сода бикарбонат – природен продукт, който почиства, неутрализира киселините и неприятните миризми и се използва като набухвател в домакинството. Компанията е специализирана в разработването на различни приложения на сода бикарбонат и свързани с нея продукти, които се пакетират и предлагат главно под търговската марка Arm & Hammer, както на пазара на потребителски стоки, така и за индустриални нужди. 

Arm & Hammer Extreme Whitening - бяла на цвят, с малки частички, които нежно почистват зъбите.
Arm & Hammer Intense Fresh Gel - синя, която при четкане прави уникална наситено синя пяна.
И двете пасти имат доста силен вкус, не е сладък или ментов, а доста силен и натъртващ. Почистват отлично зъбите и оставят прекрасно свежо усещане в устата ми. Усещам дъха си свеж доста дълго време след това. Откъм поддържане на блясък и белота на зъбите също съм много доволна. Смятам да продължа да използвам тези пасти за зъби. Thumbs up за Arm & Hammer Advance white, за една доста по-уверена усмивка! :)

1 коментар:

  1. Любимите ми пасти за зъби са това! Аз имам малко по-чувствителни венци и затова ги редувам с някоя по-нежна към венците паста.

    ОтговорИзтриване