Carroten Island Escape Suntan oil SPF 10 & Sensicare Face cream SPF 50

август 22, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте, здравейте!

Горе-долу лятото мина, но общо взето не ми се мисли още за това :D

Смятам, че има достатъчно време да си набавим поредната голяма доза летни веселби, кеф и лудорийки. Да, има малко време за това :) ама мх, да започвам с ревюто, стига с тези лирични отклонения :)






Днес - две неща на Carroten - слънцезащитни олио за тяло и крем за лице. Мисля, че и двете неща са нови, от това лято, защото преди това не съм ги виждала. Поправете ме, ако греша.


Понякога решавам да се обливам в някакви неща, та чак се забравям и прекалявам. А понякога решавам, че никак не ми се маже и цапа с нещо, та си стоя ненамазана. Говоря за преди плажа и за по време на плажа. Абе, общо взето странна работа. :)



Слънцезащитно олио Carroten Island Escape SPF 10



















Отзад на етикетчето пише, че е с неомазнявяща формула, която бързо попива в кожата. Обогатено с ускоряващ тена комплекс, който забързва процесите на придобиване на загар и увеличава неговия интензитет. Съдържа луфа, черен орех и екзотични кокосови масла, които регулират липидния баланс на кожата, задържайки влагата.



















Олиото за тяло е в стъклено шишенце, 125 мл. с помпичка. Цяло лято го примъквах в плажната си чанта. Понякога успявах да цапна чантата си някъде и все си мислех, че съм счупила бутилката, но... не. Оказа се доста здрава, предвид това колко пъти я чуквах тук и там неволно. Идва малко по-тежка от пластмасовите й събратя, но аз си я носих :D Във вид на олио е, малко мазничко, попиващо, но оставящ един лек филм върху кожата. Малко ми прилича на сухо олио формулата. Хем остава малко мазничко, хем не е точно мазничко, а с лек и сатенен финиш. Има кафеникаво-жълтеникав цвят, който сякаш предава на кожата още по-голям загар и изглежда по-тъмна. Мирише ми много хубаво и лятно. Пише, че трябва да е на летен коктейл. Използвах го, когато вече имах някакъв тен, за да го поддържам и подсилвам. Олиото е с нисък  фактор SPF 10. Готиничко е! Нях, искам още три месеца лято, тамън ще имам време да го доизхабя. Цената му е около 20 лева. Гледах и едно друго олио, което ми стори супер интересно, зашото е специално за татуирана кожа и хора, които имат татуировки. 

Слънцезащитен крем за лице Carroten Sensicare SPF 50

Иновативен продукт за защита от инфрачервените и ултравиолетовите лъчи. Революционни слънцезащитни UV филтри с тройно защитен механизъм: отразяват, попиват и разпръскват вредните UV лъчи. Нежна формула (алантоин, глицерин, бизаболол, биозахарид). 








В пластмасова бутилчица от 50мл. С помпичка, която си действа ок и си изпомпва добро количество. Тя не позволява да влиза въздух в опаковчицата. Използвам го преди да отида на плаж или като дневен крем, ако няма да се гримирам за деня. Гъст е, бял на цвят, няма аромат. Формулата му е такава, че изисква малко повече втриване, защото първоначално остава бял пласт, който трябва да се разнася по-продължително. Също така хубаво хидратира, но не е мазен и не оставя мазно усещане. 
Приятен е и с него не се притеснявам, че мога да получа някое кофти кафяво петно от слънцето на лицето си. Предназначен е за хора с нетолерантна,  чувствителна кожа към слънцето и предпазва от възникване на слънчеви алергии. Също така е и водоустойчив. Цената е около 15 лева.
Sensicare серията включва този крем, както и мляко спрей за тяло SPF 50, 200 мл.

Вие използвахте ли някои от тези две неща това лято? :)

0 коментара: