Leocrema Мляко за тяло Elixir di Bellezza

август 11, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Привет!

Днес ще направя един бърз обзор на лосиона за тяло Leocrema. Вчера, след като си взех душ, се намазах с него и се замислих, че доста ми харесва, но не съм писала за него в блога си. Веднага реших да се поправя и днес да напиша за него.

Води се мляко за тяло Leocrema "Еликсир на красотата". Обогатен е с растителни стволови клетки. Иновативна формула, базирана на "тичингова технология", комбинация от меристематични клетки, растителни стволови клетки от Ехинацея, Центела Азиатика и Малина. Осигурява 24 часова хидратация, предотвратява образуването на стрии и подобрява еластичността на кожата. 

Има голяма разфасовка от 400 мл и по-малка от 250 мл. Аз имам мъничката. Бутилката ми харесва и изглежда доста добре, а и не заема много място, защото е някак по-плоска и практична. Дизайнът също е як. 


Млякото е с лека консистенция, малко по-течна и не гъста. Има лек, приятен аромат, който след намазване не се усеща толкова осезаемо. Разнася се лесно по кожата и веднага я освежава и омекотява. Изисква се малко време, за да попие напълно. Не е мазно, а супер свежичко и лекичко. Много ми допада за летния период, защото отлично хидратира кожата ми.

Хубав ден от мен!

0 коментара: