JANINA Паста за зъби Utra White Enamel Repair Toothpaste и избелващи лентички Ultra White Maxiwhite

януари 12, 2015 Maia Georgieva 2 Comments

Та-даа!
Време е за избелване на зъбките! Наскоро започнах да използвам два продукта на JANINA - избелваща паста и лентички за зъби. Марката е английска и продуктите се произвеждат в Лондон. В България мисля, че се предлагат от скоро и могат да се открият по аптеките. Клинично тествани са и доста висококачествени. Лентичките са само един вид, а пастите за зъби са 4 вида. 



JANINA Utra White Enamel Repair Toothpaste



Това е избелваща паста за зъби, която е подходяща за всекидневна употреба. Клинично доказана е и има неабразивна формула, която съдържа най – ефективните съставки за оптимална устна хигиена и избелващия ензимен BROMAINE COMPLEX от Ананас и Папая и ТЕЧЕН ЕМАЙЛ.

Във формулата е включен и ТЕЧЕН ЕМАЙЛ – основната изграждаща емайла съставка и отлично доказан реминерализиращ агент, който възстановява зъбния емайл и предотвратява образуването на кариозни лезии. Това прави JANINA Enamel Repair идеална за хора с ерозирали зъби, силно износен емайл от използването и на високо абразивни пасти и предразположените към образуване на кариеси.

Идеална за премахване на петна от кафе, никотин, чай, червено вино за видимо по – бяла и красива усмивка.
Идеална за:
-Безопасно избелване на зъбите с натурални ензими
-Помага за възстановяването на зъбния емайл
-По – здрави зъби и венци
-Страдащи от халитоза (лош дъх)
-Премахва петна от чай, кафе, никотин, червено вино и др. 
-Повишено натрупване на зъбен камък 
-При ерозия и висок риск от неконтролируеми кариеси 
-Пародонтални заболявания 
-При намалено слюнкоотделяне в това число възрастни и хора със специални нужди 
-Пациенти с коронки, мостове, инлеи или импланти 
-Пациенти с лечение на венците 
-Пациенти с ортодонтски брекети, частични и тотални протези 

Изполвайки JANINA Enamel Repair два пъти дневно, Вие избелвате зъбите си безопасно и същевременно предотвратявате износването на емайла си, появата на кариеси, контролирате зъбната плака и осигурявате дълготрайна защита за вашите венци. 

Независими клинични изследвания доказват, че JANINA Ultra White е ефективна в борбата с Халитозата (лош дъх) и е безопасна за всекидневна употреба.









                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Използвам я от началото на новата година. Нанася се на суха четка за зъби и търкам зъбите си поне три минути. След което не изплаквам устата си веднага, а само изплювам изличшния остатък. Това се прави с цел да действа по-дълго. Супер добра е и мноого, ама мноогоо ми допада. Първото, което ми хареса е, че е много свежа и мека. Не е груба и агресивна към зъбите и венците ми. Оставя ги перфектно почистени и също така създава уникално свежо усещане в устата ми. Дъхът ми е много по-хубав. Очаквайте снимки преди и след използване на пастата след около 14 дена, за да видите разликата.
Повече за пастата, както и да видите останалите разновидности, можете да прочетете тук - цък. Със сигурност бих опитала и останалите видове :)


JANINA Ultra White Maxiwhite



                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    Това са избелващи лентички за зъби. Опаковката съдържа 28 лентички - 14 за горните зъби и 14 за долните. Може да се използват всеки ден по два пъти и избелването да стане за 7 дена. Също така може да се използват по един път на ден за 14 дена. Аз ги поставям по един път на ден. Започнах избелването отскоро. Не очаквам чудеса и съм далеч от това зъбите ми да станат бели като сняг. Моите очаквания са свързани с това да изглеждат здрави, с тон по-бели и бляскави. Все пак за човек е хубаво да има красива усмивка, която да не се притеснява да показва. Лентичките се поставят много лесно. Преди време бях използвала други, които бяха доста по-сложни за използване и поставяне. А след премахването им венците ми се подуваха и направо ме боляха. Тези действат много по-деликатно. Държат се върху зъбите 30 минути. Не усещам неприятно чувство докато седя с тях. Направила съм снимки на зъбите си как са изглеждали преди да започна да ги избелвам. След като минат 14-те дена, ще снимам отново зъбите си и ще покажа снимки на зъбите преди и след, за да видим резултата. Ако искате да научите повече за лентичките можете да прочетете тук - цък :)

Очаквайте следващата публикация, в която ще разкажа повече за действието и ефекта и от двете неща.  

2 коментара:

  1. Здрасти. Искам да попитам има ли ефект от лентите за избелване?Искам и аз да ги пробвам.

    ОтговорИзтриване
  2. Много несериозно от страна на блогъра. Чакахме резултати...

    ОтговорИзтриване