Top-Ten 10-в-1 Lakme Cool!

януари 31, 2015 Maia Georgieva 2 Comments

Здравейте!

След като опитах крема за обем Lakme Cool Body Shaper, за който можете да прочетете ето тук, имах огромното желание да опитам още нещо от новата серия COOL! на LAKME. И така това наистина стана реалност, като пробвах така искания Top-Ten 10-в-1 Lakme Cool. Опитах няколко мини опаковки от по 10 мл., но по принцип се предлага в шише от 150 мл. за 29. 90 лв. в сайта Златна рибка. Една опаковка ми стигна за 4-5 нанасяния.

Един продукт с цели 10 ползи:
1. Брилянтен блясък
2. Контрол на заплитането
3. Устойчивост на влага
4. Термо защита
5. Висока степен на хидратация
6. Лесно разресване
7. Защита на цвета
8. Защита на косъма от външни влияния
9. Възстановява изтощените краища
10. UV защита






Активни съставки:

Velsil - защитава косата и оставя усещането за копринена мекота.

Covapearl - добавя перлени отблясъци.

Styleze - патентован многофункционален полимер – прикрепя се към фибрите на косъма, благодарение на своя катионен и миметичен характер. Предпазва от наелектризиране. Осигурява термо защита и висока устойчивост на влага.

Silk Complex - образува тънък филм, който създава защитен слой върху косъма. Хидратира косата. Подпомага разплитането и защитава цвета. 
Grape Seed Antioxidant Complex ™ - неутрализира свободните радикали. Предпазва фибрите на косъма от стреса на околната среда.
Silicone Complex - запълва увредените участъци и образува защитен филм. Възстановява изтощените краища.
Cationic UV filter - предпазва от вредното влияние на UV лъчите.

Подходящ е за всеки тип коса. Има средно течна, немазна, лека, бяла текстура, в която се забелязват изключително много сребристи блестящи частички. Притежава завладяващ аромат на цветен букет от фрезия и нотки на мускус и дърво. Ароматът е просто очарователен. Парфюмен, нежен и доста дълготраен.


Използвах крема след баня на подсушена с кърпа коса. Лесно се разнася по цялата дължина, като на ръцете ми оставаха мноогоо бляскави частички. След това изсушавах със сешоар (предпазва от топлинна обработка). Много хубаво ароматизира косата. А след изсушаване, по нея се забелязват множество мини блестящи отблясъци в сребрист цвят. Това наистина е готско! Когато преметна и разгърна косата си, забелязвам как мини частиците проблясват от тук и там. Придава кадифен завършек на косата. Тя стои много плътна и с невероятна мекота при допир. 

Усмихната събота и много гушки :)

2 коментара:

  1. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване
  2. Допадна ми, но при мен частичките не остават по косата (което е по-добре по мое мнение). :)

    ОтговорИзтриване