L'Oréal - Mythic Oil Seve Protectrice

януари 08, 2015 Maia Georgieva 2 Comments

Привет

Супер нетрадиционно беше за мен да видя олиото Mythic Oil на L`oreal под формата на крем в тубичка! Какви ли не неочаквани иновации и трансформации на продуктите ще видим и през тази година... Нямам търпение да разбера! А сега за Mythic Oil Seve Protectrice, който се присъедини към голямото Mythic семейство тази есен.

Това се оказа един must have термо-крем, който слагам на косата си, за да я предпазя от топлината на сешоара и пресата. През зимата използвам сешоар доста често. А откакто получих супер дупер уникално помрачителен коледен подарък от моята любима сестра (оуу, йеее, мерсиии), а именно преса за коса - мечта, изправям косата си май почти всеки път след баня. 

Разбира се, опаковката е златна, луксозна и много, много красива! Цели 150 мл. Лесна е за използване.

Кремът е подходящ за суха и изтощена коса. Обогатен е с масло черен кимион. Осигурява подхранване и топлинна защита до 230 градуса. Надеждно защитава косата от вредното въздействие на сешоара, пресата и машата за коса.
Консистенцията е бяла и гъста. Има тооолкова хубав аромат на грейпфрут, лайм и портокалов цвят. Използвам може би два пъти повече от показаното количество на снимката по-горе. Нанасям по целите дължини върху влажна коса. Попива в косата ми и я прави леко по-прибрана и оформена. След като се изсуша със сешоара и мина с пресата, косата ми е супер лъскава и копринено гладка. Божествено е и ще продължавам да си го използвам с най-голям кеф :)

2 коментара:

  1. Много полезен пост! А да попитам, тъй като си писала, че продуктът е за суха и увредена коса мислиш ли, че ще е подходящ и за нормална коса или ще я утежнява?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей! Моята коса е нормална и ми действа много добре. Смятам, че кремът е подходящ и за нормални коси. Не съм забелязала да я утежнява. :)

      Изтриване