Frais Monde Anti Hair Loss Plant Based Shampoo

януари 15, 2015 Maia Georgieva 7 Comments

Ако посетите блога и днес, ще имате честта да прочетете ревю на ето този шампоан за коса.

Марката е Frais Monde. Честно казано наскоро я чух за първи път и това е първото нещо на Frais Monde, което използвам. Разбрах, че е италианска природна био козметика. Разбира се, имат и сайт, който обаче е изцяло на италиански и напълно неразбираем за мен. Да живее google translate-ра - ура! Все пак видях, че може да се закупи и от наш бг сайт, който стана много популярен в последно време - http://www.parfimo.bg/. Там се предлага доста голяма гама продукти коса и тяло на Frais Monde. Могат да се открият серии, както за жени, така и за мъже. Също така има и декоративна козметика. Много от нещата са доста изкушаващи. В симпатични опаковки и като цяло са на сносни цени. 

Ако и Вие сега чувате за Frais Monde, ви предлагам да прочетете това, което открих за марката.
Козметика Frais Monde е основана от Giuseppe Gualtierim. Италианската марка Frais Monde произвежда иновативни продукти от естествени съставки. През 1986 година настъпва промяна в производството, благодарение на придобиването и използването на свои минерален извор, намиращ се в Répole /Италия/. Благодарение на продуктите произхождащи от минерали богати на природни съставки, козметика Frais Monde е подходяща за всички типове кожа. Натурална козметика Frais Monde е хипоалергенна.
Шампоанът е подходящ за нормална коса и е предназначен да предотврати косопада.  Резултатите, които дава са да компенсира нарушената функция на кожата на главата, за да се спре риска от загуба на коса.  Може да се използва ежедневно. На растителна основа е.

Шампоанът е 200 мл. Опаковката е матирано прозрачно шише. С леко се отвинтване отгоре се показва отвора, откъдето излиза шампоан. Има съвсем лек светло жълт цвят. Ароматът определям като цитрусов. Като цяло е рядък и направо се излива в шепата ми като вода. Втривам в скапла и нежно масажирам. Оставям така няколко минути, след което изплаквам. Изненадващо за мен, прави супер хубава, гъста и мека пяна. Измива добре косата ми и я оставя чиста и мекичка. Не знам до колко се справя с косопада, тъй като нямам такъв проблем. Но очаквам косата ми да стане малко по-гъста и подхранена.
Шампоанът можете да откриете ето тук: цък. Там се предлагат и много парфюми. Тази мостра е на Moschino. До сега не бях подушвала техен парфюм, Light Clouds определено ме грабна от първо подушване.

Толкова за днес!
Гушки на всички!

7 коментара:

  1. Обаче съставът е наистина ужасен... С тези 4 парабена, а и не само.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Козметиката НЕ е натурална!!! Моля Не давайте ЛЪЖЛИВА информация на читателите!!!

      Изтриване
    2. Хмммм, може би съм се заблудила от написаното тук:
      http://www.parfimo.bg/kozmetika-frais-monde
      Пък и няма много инфо относно Frais Monde в нета. С този сайт единствено на италиански наистина беше трудно :)) Популярна ли е марката в Италия?
      Не, че съм много веща отностно състава на продуктите, но и аз май ги виждам :)

      Изтриване
    3. Парабените забелязах де :)

      Изтриване
    4. Не пиши тогава за продукт,който не си проучила,грозно е да се заблуждават така читателите!

      Изтриване
    5. Ами аз го проучих и написах каквото инфо успях да открия!
      Усмивки :)))

      Изтриване
    6. Как може да напишеш,че е натурална козметика след като само колкото и да не разбираш от такава,видиш ли парабен е от ясно по ясно и очевадно,че не е такава! Смея се аз на глас даже,как няма!?

      Изтриване