Шампоан и балсам Keratindose на Matrix

юли 30, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Ша-ля-ля-ля-ля, оообичам да пробвам нови нещица. А щом става дума за продукти за коса съм на седмото небе. Matrix са в топ 10 на най-предпочитаните ми продукти за коса. С голямо любопитство поглеждам към новостите и знам, че искам да ги опитам на мига. Веднага щом вече имах тези два продукта, бяха в банята и нанесени на косицата ми :) Сърбят ме ръчичките да опитвам и да опитвам.... Шампоанът и балсамът, които използвам и ще представя са от серията за много третирана коса BIOLAGE ADVANCED KERATINDOSE. Обещават да направят косата 90% по-подхранена след  една апликация*.
 * При използването на комбинация от KERATINDOSE шампоан, балсам и обновяващ спрей, спрямо обикновен шампоан.
Advanced формула обогатена с коприна и про-кератин. Възстановява баланса на протеини и хидратация на много третираната коса.
Възвръща жизнеността на много третираната коса. Подхранващите формули осигуряват целенасочено подсилване на нуждаещите се зони от косъма докато запазват хидратацията, за да помогнат да се преборят с начупването и накъсването на косата.
Без сулфати, парабени и твърди соли.


ПРО-КЕРАТИН
Нова патентована молекула. Възстановява много третираната  коса, като възстановява увредените зони. Изгражда защитен слой, който предпазва косата от увреждания.

КОПРИНЕНИ ПРОТЕИНИ
Коприната е най-здравото естествено влакно. Копринените протеини предпазват косата от загуба на влага. Отлични свойства за блестяща коса.

 Шампоан Keratindose

Шампоанът е 250 мл. в приятна и много компактна сива опаковка. Не заема почти никакво място в банята, а зае доста голяма част от козметичното ми блогърско сърце. Млечно бял цвят, който сякаш има сини отблясъци. Прави мнооогооо пяна, усещам нежен аромат. Измива косата добре и я оставя блестяща и мекичка.






Балсам Keratindose
Няма как да объркате опаковката - супер космо, както й казвам аз или още металик със синя капачка. Съдържа 200 мл. балсам. Произведен е в Испания. Не знам защо, но реших да споделя и това :) Консистенцията е гъста. Има бял цвят, който не знам дали отново поради леко синкавата опаковка си мисля, че и той е със сини отблясъци. За аромата няма да казвам - то е ясно, че е много приятен. Още докато изплаквам косата си усещам как става по-гладка и нежна. След като косата ми е напълно подсушена виждам резултата -  копринено мека и гладка коса. Хидратира и подхранва много добре. Много е готин! 





Освен шампоан и балсам серията предлага още два продукта. Обновяващ спрей за коса. Той осигурява моментална мекота, блясък и леснота при оформяне. Начупването и хвърчащите коси са укротени. Концентрат про-кератин. Осигурява най-висока концентрация от цялата гама Биолаж на про-кератин и коприна. Подсилва протеина в участъците на много третираната коса, в които липсва. Със сигурност ще ми е приятно да се запозная по-отблизо и с тях :)


Хо- хо
Цунки!



0 коментара: