Premier Dead Sea ღ ღ ღ

юли 18, 2014 Maia Georgieva 2 Comments


Здравейте, мили мои красиви читатели! Как сте? Надявам се, че лятото ви се отразява добре 
За днес съм пригoтвила ревю на два продукта на марката Premier Dead Sea. Стоя и се чудя как може да има толкова прекрасни неща, които да не съм открила до сега! Това са едни от най-, най-, най- луксозните и идеални продукти на света! 

















Para-Pharmaceutical Exfoliating Cleansing Facial Gel 
Това е медицински ексфолиращ гел за почистване на лице. Формула с балансирано ph 5.5 без сапун; богат на терапевтични етерични масла, плодови зърна и минерали от Мъртво море. Подходящ е за всички типове кожа. Премахва замърсяванията и балансира кожата на лицето.  Премахва мъртвите клетки и нежно почиства кожата на лицето. Дерматологично тестван. 
Опаковката е 125 мл. и е страхотна! Обичам златните опаковки. Твърде трудно я заснех - толкова е блестяща. Не знам до колко успях да уловя това на снимките. Консистенцията е гъста, кафеникава. Съдържа многобройни кафеникави средноголеми частички. Ароматът е нежен и много чувствен. Нанасям гела на мокра кожа и започвам да масажирам по цялото лице. Отстранява всякакви мръсотии и нечистотии от лицето и оставя кожата скърцаща от чистота. Освен това кожата е мега мека и нежна на допир. Още от първото измиване на лицето с този продукт си казах: "леле, яко е". 









     




Moisture Cream for Multi Use

Tова е мултифункционален хидратиращ крем с ph 5.5. Съдържа чисти масла от Алое Вера, Жожоба и Авокадо; натурални масла с терапевтични свойства, липозомен комплекс и минерали от Мъртво море. Хидратира и предпазва кожата и действа много добре при раздразнена кожа. Успокоява я и я отпуска. Продукт, който може да се използва както за тяло, така и за лице. Стилната опаковка съдържа 125 мл продукт. Ароматът се усеща дори и през затворената опаковка. Текстурата е прелест за сетивата - мека, пухкава, гъста с аромат, който се помни дълго. Като цяло кремът е страхотно попадение и ще се хареса на всяка кожа. За мен е много, много луксозен и специален. Нанасям го и на тялото и на лицето. Нежната текстура се разнася страхотно по тялото и попива за секунди, за да я дари с мекота и приказен аромат. Винаги съм търсела нещо подобно. Moisture Cream for Multi Use е съвкупност от съвършена текстура, уникални съставки и запомнящ се класен аромат! 


Възхитена съм и от двата продукта и със сигурност ще опитам още от Premier Dead Sea.

2 коментара:

  1. Звучат чудесно, намират ли се в магазинната мрежа или е чрез консултанти??

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет! Имат щанд в Гранд Мол Варна. През септември ще отворят магазини и в София :)

      Изтриване