СТОП НА ПОТЕНЕТО С ODABAN®

юли 11, 2014 Maia Georgieva 0 Comments








Публикация номер 300! 
Йееееее!!! Следват малко фойерверки и аплодисменти :))) Мерсиии, мерсиии!

ODABAN е продукт, който спира изпотяването. За първи път използвам такъв вид продукт и много ми хареса, защото се чувствам комфортно и не се притеснявам, че мога да плувна в пот. Много подходящ е, ако ще присъстваме на важни срещи и събития. Освен, че няма да се изпотим, няма да има и неприятна миризма. Жестоко е! Той е под формата на спрей. В много практична опаковка от 30 мл. Използва се вечер, преди лягане. Аз го нанасях в продължение на три вечери върху подсушени мишници. Преди и след нанасяне не трябва да сме се бръснали, за да не предизвикаме шипане. Едно впръскване в средата на мишницата на разстояние около 10 см. е напълно достатъчно. На сутринта не чувствам дискомфорт, даже изобщо не усещам, че съм се пръскала. И наистина след това не се изпотявам. Действието е с дни. Изобщо не чувствам дискомфорт от потене, нито неприятна миризма. А и не използвам рол-они и дезодоранти. Няколко дни след първите три поредни впръсквания отново го използвах, за да запазя резултата. Сега през седмицата го използвам един-два пъти. Спреят е много икономичен и смятам, че ще ми стигне поне за година. Той е подходящ за всяка част от тялото, която се изпотява. Може да го пробвам и върху краката ми, макар че не се изпотяват много. 

Защо ODABAN?
  • - Регулира потенето и неприятната миризма;
  • - Подходящ за по-голямата част от тялото;
  • - За всеки тип кожа - специалната формула не съдържа вода, която при контакт с алуминиев хлорид, може да причини дразнене на кожата;
  • - 100% без парфюми и алергени;
  • - Има гарантирано действие, предлага ефективна 24-часова защита от изпотяване и 45 дни срок за рекламация.


ODABAN е произведен в Англия, но вече може да бъде открит и по аптеките тук. Цената е 30 лв. Това е сайтът на продукта, ако желате да се запознаете по-подробно с него. 

✓ Изпробвано!
 ✓ Работи!

0 коментара: