SOS Изглаждащ двоен серум Liss Unlimited от L’Oreal

януари 19, 2014 Maia Georgieva 2 Comments






След бързата публикация за Cristalliste Cristal Sculpt на Керастаз, смятам да ви представя по-подробно една нова серия грижа за коса на L’Oreal Professionnel. Това е серията Liss Unlimited. Обещава изключително гладка коса в продължение на до 4 дни*.

Влагата е един от най-сериозните противници на красивата прическа – тя е причината косата да е непокорна, да изглежда изпръхнала, връхчетата й да се разплитат трудно – с една дума – тя прави косата неуправляема!
Именно това е основната мишена, в която лабораториите на L’Oreal Professionnel се прицелват, когато работят върху най-новата реновирана серия - Liss Unlimited. Решени да помогнат на всички, които искат да се радват на гладка и овладяна коса, учените разработват нова технология, която поставят в 5-те продукта от серията за изглаждане Liss Unlimited.
Кератинойл комплекс е иновативна технология, която съчетава в себе си Про-Кератин и масла от вечерна иглика и кукуй (които защитават косата от влагата, подхранват я и я дисциплинират).
Про-Кератинът спомага за възстановяването на структурата на косъма. Благодарение на него косата е хидратирана, заздравена отвътре и мека и блестяща отвън.
Маслото от вечерна иглика е богато на Omega 6 мастни киселини, необходими за да бъде косата здрава. Неговото действие улеснява изглаждането й и прави косата видимо по-силна.
Маслото от кукуй съдържа Omega 6 и Omega 3 - две основни мастни киселини, които не се произвеждат от човешкото тяло. За да сме в добро здраве, трябва да си ги набавяме от околната среда. Маслото от кукуй има способността да блокира влагата.

Серията се състои от 5 продукта:
Изглаждащ шампоан Liss Unlimited - Почиства косата и кожата на скалпа и осигурява до 4 дни гладкост на косата при 80% влажност*.
- Изглаждаща грижа с изплакване Liss Unlimited – Подходящ за по-фини до нормални коси, грижата подхранва и възстановява косата. Тя осигурява до 4 дни гладкост на косата при 80% влажност*.
Изглаждаща маска Liss Unlimited – Подходящ за нормални до по-плътни коси, маската подхранва и възстановява косата. Тя осигурява до 4 дни гладкост на косата при 80% влажност*.
- Изглаждащо серум-олио без изплакване Liss Unlimited. Придава блясък и позволява контрол над косата. За перфектният сешоар – подходящ за всеки тип непокорни коси. Разтрийте 1-2 помпички между пръстите си и нанесете върху суха или влажна коса за да добавите блясък, контрол и дисциплина.
- SOS Изглаждащ двоен серум за изглаждане Liss Unlimited. Двете различни фази (едната обогатена с нов изглаждащ силикон, а другата, обогатена със скорбияла) се смесват в последния момент, за да се оптимизира резултатът върху косата. Използван преди или след изсушаване – продуктът дисциплинира косата, придава блясък и оставя невероятен аромат на косата.


 Изпробвах последния продукт - 
SOS Изглаждащ двоен серум за изглаждане Liss Unlimited.

Опаковка - лилава, със сребриста горна част, капачка и удобен бутон за изстискване на нужното количество. Опаковката е полупрозрачна и вътре се виждат двете контейнерчета, в които има две фази. Всяка излиза от различен отвор и чак при попадане в ръката ми, се смесват.
Текстура - и двете фази са течни. Едната е прозрачна, а другата е светло лилава. При смесване двете стават много светло лилави. Средно мазни са. Не са мазни като олио за коса, а някак по-леки. Уханието е наситено, леко сладникаво.
Начин на използване - може да се използва на суха или мокра коса. Смятам, че серумът е подходящ за всеки тип коса. Аз го нанасям на вече изсушена коса. Слагам две помпички, които предварително съм разтъркала между ръцете си. Моята коса по принцип е с мазен скалп, сухи краища. Не нанасям в корените, за да не се омазни още по-бързо. Слагам по цялата дължина и сресвам косата.
Резултат - Косата става плътна, нехвърчаща т.е. добре пригладена, придава й блясък. Ефектът наистина се запазва докато не реша да измия косата си. Изпробвах серума върху косата на майка ми, която е много изтощена от боядисването. Както все й казвам, че косата й е рунтава :) Разликата беше видима още щом го нанесох на косата и я сресах и пригладих. Хвърчащите и накъсани косъмчета веднага се загладиха. А косата стоеше супер лъскава.
Количество - 30 мл.
Цена - около 25 лева
Този, както и серумът Cristalliste Cristal Sculpt на Керастаз бих купила отново. 

Планирам да се сдобия и с останалите продукти от серията Liss Unlimited. Смятам, че ако използвам цялата серия резултатът ще бъде още по-голям. Хвърлила съм око на шампоана и балсама. Открих балсама в http://www.enzo.bg/ на добра цена. 

Това е от мен и опитът ми с L’Oreal продукти за коса. Очаквайте и утрешната публикация с която L’Oreal седмицата приключва :)

Сладка неделна вкусотийка за сладък неделен следобед :*

2 коментара:

  1. И аз ползвам този серум и е чудесен за моите много сухи и изтормозени краища. Нито слепя косата, нито тежи (моята и бездруго е мазна, много се притеснявах да не се утежни).

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, наистина е така! С две ръце подкрепям мнението ти! И аз съм голяма почитателка на серума!

      Изтриване