Наздраве с вината Midalidare!

януари 03, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Първата публикация за 2014 година е на тема вино! Какво по-хубаво от това да вдигнем пълни чаши и да си пожелаем здраве! Сгушена в пуФест одеал пред камината, отпивам поредната глътка от най-прекрасното вино! Върви идеално с всякакви мезета, но най-много с плато сиренца. Уха!
Вкусете три от вината Midalidare, които са наградени на конкурса Mundus Vini Deutschland 2013. Наслада за душата!

Midalidare Grand Cuvee  Merlot & Cabernet Sauvignon & Malbec 2011 - златен медал. Характеризира се с виолетови оттенъци, завладява с елегантния си и сложен аромат на зрели, червени плодове и пушек. Вкусът е с отлична концентрация и дълъг запомнящ се финал. Предлага се в 0,75 л и 1,5 л.

Midalidare Sauvignon Blanc & Semillon 2012 - Сребърен медал. Характеризира се с интензивен жълт цвят. Долавя се тревист аромат  силно изразен на коприва и пикантни тонове. Преобладава ароматът на грейпфрут, манго и зрял ананас, като вкусът е хармоничен и мек с изключително интензивен и комплексен вкусов аромат.
RockNRolla Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc & Merlot 2011- сребърен медал. Характеризира се с наситен, тъмен и интензивен червен цвят с леки керемидени оттенъци. Очарова с елегантния и сложен аромат на зрели червени плодове, пушек, кожа и пипер. Долавя се още ванилия и мармаладени тонове за финал. Има отличен потенциал за благородно стареене. Лимитирана серия, предлага се в 0,75 л и магнум бутилка 1,5 л. Филмите на Гай Ричи са повлияли при създаването на името на бранда. 


Наздраве!

0 коментара: