Хидро-Колагенов гел на ProfiDerm - нещо за мен и нещо за него

януари 31, 2014 Maia Georgieva 0 Comments


Yeeeeyyyy!!! Mесеца на любовта. И пак йееееейййй ♥ !!!! Сърчица, розички, всичко ще е червено, пухено и толкова сладичко. Нямаме много поводи за радости, та защо да не се радваме на този празник. Някои не го харесват, но аз си го признавам и то наред с празника на виното. Хубаво е да си пийнеш една чашка винце в хубава компанийка. Обичам да си измайсторявам разни нещица за украса, валентинки или какво ли още не. Просто ми създава удоволствие, пък и обичам да си кича стаята празнично. А сега и към продуктите, които знам, че ще ви харесат и ще ви бъде интересно да научите малко повече за тях. Много е сладко, когато има един продукт в два варианта - подходящ за него и за мен. Хидро-Колагенов гел на ProfiDerm. 













Това е женският вариант на ХидроКолагеновия гел. 
Какво казват в сайта на марката за него:
Продукт 3 в 1 – дълбоко хидратираща и анти-ейдж маска с успокояващ ефект, серум и нощна грижа. 10% концентрация на естествен колаген с реструктуриращи и овлажняващи свойства. Добавената хиалуронова киселина подпомага регенерирането и хидратацията. Възстановява клетъчните процеси, успокоява кожата, повишава еластичността и тонуса на тъканите. Хидратира в дълбочина с депо ефект, подпомага заздравяването на рани, стимулира клетъчното деление и АТР енергията. Подходящ и за най-чувствителните кожи, след изгаряния.

 Приложение: 
Като маска: Нанесете на почистена и ексфолирана кожа за 5-10 минути, след това масажирайте. Без отмиване.
Като серум: Нанесете под маската или финалния крем.
Като нощна грижа: Нанесете на цялото лице, включително околоочния контур, шията и деколтето. За много сухи кожи комбинирайте с подхранващия крем от серията.


30052017 – Бутилка с помпа, 125 мл

Продуктът е супер як! Като се започне от опаковката, минем към текстурата и стигнем до резултатите, които постигнах. Здрава, прозрачна опаковка, която позволява да видим уникалната структура на продукта. Помпичката ми е любима! Текстурата както виждате на снимките е прекрасна. Много, много ми харесва как изглежда! Има розов цвят с перлени отблясъци, а тук там се забелязват и малки розови перлички. Приказно! В момента гела стои в стая, която не отоплявам много често и направо е "замръзнал". Стуруктурата е на типичнен гел, гъст и не мазен. Ухае ми на рози. Използвала съм гела и по трите възможни начина. Слагала съм го като маска за успокояване на кожата. Нанасям го и като серум преди дневния крем. Най-любимо ми е третото приложение. Нанасям го вечер преди да легна. Цялата стая заухава на рози и аромата се носи дълго време. Ароматът се запазва за дълго и на лицето ми. Хидратира го, не го прави лъщящо и мазно. При нанасяне перличките се разтварят. Кожата ми става мека и приятна на допир. А на сутринта е супер гладка, отпочинала и стегната. Изключително добър ефект! Цената е към 19 лева.  


















Това е мъжкият ХидроКолагенов гел на ProfiDerm. Отново същата красива опаковка като женския. Бутилка с помпа, 125 мл. Структурата е същата, но ароматът различен. Този има мъжко ухание. Не е силно и натрапчиво, а леко и много приятно. Остава на кожата след като се нанесе. Цветът е син, отново с перлени отблясъци и сини мини перли. Приятелят ми го използва след бръснене и много му харесва. Каза, че кожата му става много гладка и успокоена. Маже с него и ръцете си, защото са напукани от студа и виждам, че гела добре овлажнява. Цената и на този гел е към 19 лева.






Снежен уикенд с Олаф :) И да си прекарате хубаво!

0 коментара: