L´Oréal Professionnel Série Expert Solar Sublime маска и мляко за коса

януари 20, 2014 Maia Georgieva 0 Comments







За тези два продукта трябваше да напиша ревю още лятото, но така и не се наканих. Това са маска за коса и мляко за коса от серията L´Oréal Professionnel Série Expert Solar Sublime.

L´Oréal Professionnel Série Expert Solar Sublime подхранваща маска за изтощена от слънце коса

Маската е в жълта опаковка, която не бихте сбъркали. 200 мл е. Подходяща е да се използва лятото, защото защивата косата от слънцето и вредните влияния. Съдържа Ултравиолетов филтър, който защитава нишките на косата от слънцето. Текстурата е бяла, средно гъста. Ухае много лятно - на праскова като ароматът е много лек. Нанасям маската след баня, на подсушена коса, след като съм я измила само със шампоан. Изчаквам няколко минути да подейства и изплаквам. Подхранва косата, възстановява влагата и мекотата на косата. Аз използвах маската цяло лято, както виждате вече е някъде наполовина. Нанасях я след плаж, защото косата ми беше много изхабена и имаше нужда от хидратиране. Много добре ми подейства и ще я използвам и това лято. Опрделено крайчетата на косата ми бяха ок. Използвах я заедно със слъцезащитния шампоан Solar Sublime. Цената й е някъде към 25 лева. 

Другият продукт е L´Oréal Professionnel Série Expert Solar Sublime мляко за коса. 

Жълта опаковка с готско пръскало, 125 мл е. В момента ми е някъде на дъното, защото много го харесвам и цяло лято се пръсках с него. Млякото е бяло на цвят, течно, ухае силно на праскови. Използвах го преди да изложа косата си на слънце. Случвало се е да пръскам косата си по някоо пъти на ден. Разклащам шишенцето и напръсквам цялата коса на разстояние 15 - 20 см. Може да се използва както на суха, така и на мокра коса. Аз го нанасях предимно на суха коса. Нанасях от корените до връхчетата и сресвах косата си. Помагаше ми да сресвам по-лесно косата си. Ароматът се запазва за много дълго. Косата стои лека и гладка. Смятам, че наистина млякото предпазваше косата ми от слънцето и я подхранваше.

Това беше последното ми ревю от седмицата на Л`ореал. Надявам се, че сте научлини нещо ново и ви е било интересно! Очаквайте следващата публикация за грижа за кожата ми през зимата.





0 коментара: