Ослепителен блясък и усещане за разкош в най-новата гама продукти за грижа за косата - Mythic Oil Souffle D’Or

януари 16, 2014 Maia Georgieva 0 Comments






Легендарната серия Mythic Oil прибавя към своята колекция още два възхитителни и ласкаещи сетивата продукта – шампоан и грижа с изплакване Mythic Oil Souffle D’Or. Не просто продукти за измиване, а истинско удоволствие – златистите микро-частици, които съдържа серията придават луксозно излъчване на опаковките. Тяхна е и заслугата на гамата да придава забележителен блясък на косата. И шампоанът и грижата са подходящи за всеки тип коса – дори и за най-фините. Съдържат ценното масло от Арган и шафран, които подхранват косата, но не я утежняват – косата остава въздушна и лека. 

Шампоан Mythic Oil Souffle D’Or: без силикони и парабени, шампоанът измива косата с лекота и я оставя въздушна и мека.
Грижа с изплакване Mythic Oil Souffle D’Or – първата прозрачна грижа на L’Oreal – без парабени. Подхранва косата и й помага да изглежда красива, бестяща, въздушна.


Истинско злато за твоята коса
Възхитена съм от тези продукти! Шампоанът и балсамът са истински злата в моята баня. Опаковките - злато, злато и пак злато! Супер готини помпички! Супер блестящ дизайн, също като продуктите от вътре! Наситени с прекрасни блестящи частици, които ще те накарат да засияеш! Резултат - мека и здрава коса! Блясъкът е задължителен, макар че частиците се измиват, остава споменът за приятното изживяване! Merci, Mythic Oil Souffle D’Or!
Ще намерите продуктите от Mythic Oil Souffle D’Or във фризьорските салони L’Oreal Professionnel.

0 коментара: