Маски за лице Montagne Jeunesse

септември 02, 2013 Maia Georgieva 2 Comments




Montagne Jeunesse - маските за лице, които превзеха моето сърце. Намерих ги в кутията на Pretty Box. Предлагаха се за месец май, а сега можете да ги откриете в лимитираното издание на кутията, което пуснаха наскоро. До този момент не бях чувала за тях. Марката е английска, известна по целия свят и продуктите са разпространени в много страни. Удивителното е, че всичко в тях е напълно натурално. Маските съдържат само естествени съставки, без парабени и никога не са тествани върху животни. Ще ви запленят с уникален мирис и страхотното си действие.
Винаги намирам няколко минутки преди баня, за да се насладя на някоя от тях. Имах удоволствието да изпробвам 4 - дълбоко почистваща пилинг маска с нар и пасифлора, хидратираща маска за лице с ягодово суфле, пилинг маска с краставичка и маска с водорасли. Всяка от тях е на цена 2.50 и е в mini size от 6 мл (подходящ да тествате продукта и да разберете дали действа добре на вашата кожа, пък и така можете да опитате от всичкииии видове :). На мен маските ми харесаха и искам да опитам още и ощееее :)))) Нанасят се лесно, отстраняват се още по-лесно. Почистват лицето ми отлично, като отстраняват всички мръсотийки, насъбрали се по него. Кожата ми става мека и гладка. 
Маските за лице могат да се намерят в големите аптеки, както и в много магазини. 

2 коментара:

  1. И аз ги пробвах,ама нещо не останах впечатлена,от тази с краставицата лицето ми стана много много сухо ..

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз наскоро използвах тази с краставица и ми хареса. Лесно се нанася, достатъчно количество има да се намажа обилно. Добре почисти лицето ми, а и я отлепих само с едно дръпване. Не знам защо се е получило така с теб, може би не е била подходяща за твоята кожа. :)

      Изтриване