Какво да очаквате скоро в блога!? Ето какво :)

септември 12, 2013 Maia Georgieva 0 Comments

 
Здравейте! Здравейте! 
Днешната публикация е посветена на продукти, които в момента тествам и ще представя съвсем скоро в блога. Всеки продукт заслужава отделно подробно ревю, като се надявам да ви бъде интересно за четене :) Мисля, че е време да започна да пускам и постове за декоративна козметика, което не знам защо до този момент не съм правила. Май смятах, че бялата козметика е много по-важна за кожата и тялото ни :) Нямам търпение да ви представя тези продукти. Очаквайте с нетърпение :)

Страхотно уханните продукти от YONKA и PHYTOMER. Кремове за лице, тоалетно мляко, лосион за съживяване на кожата, почистваш ексфолиант, почистващ лосион са сред най-апетитните продукти на марките :)

 Козметични продукти от Cosmeceutical solutions and products  -  крем за лице и лосион за тяло с хиалуронова киселина, масло от макадамия и сок  от алое вера.

 'Premium Health Products' - на първо ползване са страхотни, продължавам да ги използвам и да им се наслаждавам. Благоуханни лосион за тяло, мляко за тяло, шампоан за коса, почистващо средство, рол-он и кремчета против ухапвания от комари.

Желая Ви страхотен ден!

0 коментара: