Свеж край на лятото с душ гел и дезодорант B.U. In Action

септември 09, 2013 Maia Georgieva 0 Comments









Честит Световен ден на красотата! :-)
А сега напред към новата публикация.
Въпреки че отпуската свърши, лятото си отива и тенът започва за избледнява, аз си се чувствам все още лятно настроена благодарение на тези два продукта. Душ-гел и дезодорант на B.U. Те са новички на пазара, мисля, че излязоха някъде пролетта, готови да ни завладеят през лятото. Е, аз ги използвам в края на лятото, за да внесат много забавление и експлозия от свежест в банята ми. Много свежи, летни и ароматни серии. 
Душ-гелът B.U. In Action е в прозрачна опаковка (250мл), през която можете да видите чудесния морско син цвят на продукта. В никакъв слъчай не е рядък! Съдържа  специален комплекс Hyrdo Plus от 10 активни съставки за хидратирана и мека кожа (една, от която е маракуя). Хидратира, освежава и те кара да се усмихнеш! Ухае (поне на мен) на сладко, на сладкиши или на дъвки :))) Страшно добре измива, като леко се разпенва и отмива много бързо. Не оставя усешане за мазен слой върху кожата, не я прави суха! Серията включва общо три душ -гела: енергизиращ душ-гел с горски плодове, освежаващ душ-гел с маракуя и тонизиращ душ-гел с гуава. Всеки от тях е на цена малко над 3 лв. Ще опитам и останалите видове!
 А сега няколко думи за дезодоранта B.U. In Action, който ме грабна още с първото напръскване. Опаковката му е супер яка и лятна - цвeтна и забавна! 150 мл. е като повечето дезодоранти против изпотяване. Съдържа екстракт от водна лилия, не съдържа парабени, 0% алкохол. До 48 часа защита от изпотяване. След половин месец използване, не съм забелязала бели следи или мазни петна по дрехите. Усещам лекия и свеж аромат може би няколко часа след нанасяне. Перфектно предпазва от изпотяване! Доволна съм от дезодоранта, даже повече отколкото очаквах. До сега не се бях доверявала на дезодорант на B.U., но със сигурност ще го използвам отново, защото определено ми хареса! :)

0 коментара: