HYDRAITING BODY MILK /Hyaluronic acid/

септември 23, 2013 Maia Georgieva 0 Comments












Честита есен, момичета!
Днес има много, много снимки в това ревю. Просто ми беше едно такова снимачно днес и реших хубаво да нащракам продукта. А той е - Хидратиращо мляко за тяло на Cosmeceutical solutions and products Ltd. 

Лека, хидратираща емулсия, попиваща без остатък. Има овлажняващо и противовъзпалително действие. Съдържа хиалуронова киселина, сок от алое вераалфа бизаболол и масло от макадамия.
Хиалуроновата киселина е натурален продукт, който се съдържа в човешкото тяло. Тя играе ключова роля в производството на съединителна тъкан, изгражда основата на междуклетъчното вещество и притежава уникалната способност да задържа влагата. Една нейна молекула привлича около 100 молекули вода. Като естествена съставна част от свързващите тъкани, хиалуроновата киселина не е токсична и не е дразнеща.
Сокът от алое вера и алфа бизаболол са съставки с успокояващо и противовъзпалително действие. Алфа бизабололът е натурален продукт, който се добива от цветовете на лайката. Маслото от макадамия има състав, близък до мазнините в човешкото тяло. Изпълнява ролята на регулатор за хидро-липидния баланс в кожата.
Употреба:
Нанесете върху тялото с лек масаж, докато млякото попие напълно. Прилага се два пъти дневно, сутрин и вечер.
Разфасовки: 250 ml и 500 ml

Такива са обещанията на производителя. 
А какво мисля аз за млякото ли? Ето какво:
Продуктът имам от около месец. Използвам го, когато усетя кожата си суха и опъната, защото е предназначен за нормална и суха кожа. 
Дизайнът е много изчистен - стилно бяло пластмасово шише с много удобна помпичка. Предлага се в два размера, аз имам този от 250 мл. и е на цена 11,40 лева (само да вметна, че по-голямата разфасовка струва 16,80 лева), който май ще използвам доста време, защото млякото е икономично. Смятам, че едно шишенце стига поне за два - три месеца при обилно мазане. Консистенцията е много приятна - лека, с нежен, чувствен аромат, който се запомня и дори се е запечатал в съзнанието ми :) Действието вържу кожата ми е незабавно - много добре хидратира, като попива веднага и оставя лек аромат. Много харесвам продукти, които мигновено овлажняват кожата без да оставят лепкав и тежък филм, а това мляко е точно такова. Намазвам се след баня, изчаквам, за да попие напълно и се обличам. Чувствам кожата си много комфортно  - нежна, мекичка и се душкам нон-стоп. Няма петна върху дрехите. Успешно използвам млякото и като крем за ръце - справя се отлично! И, да, пиша 6+ на млякото HYDRAITING BODY MILK  /Hyaluronic acid/!!!

Не е тестван върху животни!
HYDRAITING BODY MILK  /Hyaluronic acid/ определено ми хареса и със сигурност ще го имам отново и ще го предложа на всичките си приятелки!


Ако желаете да закупите продукта, това може да стане от дистрибуторите, които са обявени на сайта www.cspltd-bg.com или директно чрез мейл през сайта "за контакти". По принцип продуктите не се продават в магазини, защото са предназначени за козметични салони, СПА центрове и масажни салони. Повечето от продуктите са в големи разфасовки 230 - 500 мл. В момента производителя предлага 14 продукта, като 4 от тях са в голяма и малка разфасовка. Всички продукти лично мен ме заинтригуваха. Скоро ще покажа и още един продукт на марката. Както знаете съм любител :) на лосионите за тяло и за това реших да започна с Хидратиращото мляко за тяло.

Още два адреса, на които могат да се закупят продукти на Cosmeceutical solutions and products Ltd в София:
фирма АУРИМЕТРИЯ ЕООД
гр. София 1390
бул. "Ал. Стамболийски" 205,
ет. 3, офис Б-314
02 - 822 03 47

фирма СПИРИТ - СПА ЕООД
адрес: София, ул. Тулча 37
телефон: 0889529467

Усмивкиииииииииииииии :)

0 коментара: