Стягащ гел за бюст Maternea

август 31, 2013 Maia Georgieva 0 Comments


Признавам си, че май не полагам особени грижи за гърдите си. Преди време бях пила едни хапчета за стягане на бюста, които доста нашумяха с рекламата си, но май не забелязах особен ефект от тях. Сега се мажа със стягащ гел на Maternea.  Това е марка, която споменавам доста често и предлага хубави продукти за бременни жени на съвсем достъпни цени. Този крем съдържа специално подбрани активни съставки, които ефективно повишават еластичността на кожата, защитават я от отпускане, подхранват и хидратират. Кожата ми е здрава, мека и гладка. Влияе ми много добре и съм доволна. Масажирам се когато се сетя. Може би през някоко дена. Кремът е лек, бял на цвят, без миризма. Попива мигновено и оставя приятно нежно чувство.
Масажни движения:
breast_masage
Ефективното действие на крема се основава на активния биотехнологичен комплекс Bio-Bustyl®, който стимулира клетъчния метаболизъм и синтеза на колаген, дълбоко реструктурира кожата като осигурява нейната стегнатост и еластичност. Синергията на действие на трите му активни съставки осигуряват общата ефективност за стягане и твърдост на гърдите.
Екстрактът от кигелия (Kigelia Africana), извлечен от плодовете на свещено африканско дърво, действа регенериращо, като активизира микроциркулацията, тонизира и стяга кожата. Той е и естествен антиоксидант, който защитава деликатната кожа от свободните радикали и преждевременното й стареене.
Дермохлорела е екстракт от зелено микроводорасло, което съществува на земята от 2 милиарда години, богато на аминокиселини и олигопептиди. Той допълнително стимулира синтеза на колаген и еластин, основните компоненти на кожата, които й осигуряват еластичност, плътност и здрав вид и предпазват от образуване на стрии.
Споделете вашия опит от подобни кремове :)

0 коментара: