LAIT VELOUTE - Amande et Coing

септември 11, 2013 Maia Georgieva 6 Comments





LAIT VELOUTE - Amande et Coing
САТИНИРАНО МЛЯКО ЗА ТЯЛО С АРОМАТ НА ДЮЛЯ И БАДЕМ.
Нямам търпение да споделя с вас блаженството, което изпитва кожата ми при намазването с това мляко за тяло. Марката е CATTIER...мисля, че ви е известна, а ако ли не - тя е френска, създава отлична био козметика! А сега и за продукта :) Млякото за тяло е в готина опаковка, 200 мл. Съставките му за изцяло био! Аз опитах с аромат на дюля и бадем - умопомрачително готин аромат, който не мога да спра да душа :) Млякото е с бял цвят, наистина сатинирано, защото има лек сатенен блясък, не е много гъсто. Текстурата е нежна и мека. След като се намажа кожата ми става копринена и гладка. Попива на мига, не се пени и оставя съвсем лек аромат, както и едва доливими мънички блестящи частички! Да се намажа с това мляко = на сцециален момент на наслада и релакс. Многооо ми харесва като цяло и е в листа ми с топ лосионите, които всеки трябва да опита! Марката предлага още два аромата на млякото за тяло, а имено: с аромат на зелен чай и с аромат на бял лотос. Има и крем за душ отново в трите аромата, които перфектно се комбинират с млякото за тяло от същата серия. Гамата продукти е сравнително нова - навлиза на пазара лятото на миналата година. Мисля, че можеше да се намерят тестери на тези продукти в кутията на PRETTYBOX за Юни 2013.
Цена на млякото за тяло: 32.50 лв.



Muah! See U soon!

6 коментара:

  1. Имам тестерчета на душ-гела и млякото за тяло (от Притибокс),ползвах само душ-гела,но от него не останах впечатлена,но след тази твоя публикация май е време да пробвам и млякото,стига съм го пазила :D
    http://dreamsof-beauty.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Оооо, да! Хич и не го пази, ами действай!!! Сподели после дали ти харесало толкова много, колкото и на мен!!! :)

      Изтриване
    2. Преди малко пуснах публикация за продуктите:
      http://dreamsof-beauty.blogspot.com/2013/09/cattier.html
      За съжаление,моето мнение доста се различава от твоето,а имах надежди за млякото за тяло.

      Изтриване
    3. Наистина много жалко, че не ти е харесало. На мен добре ми подейства и чувствах кожата си отлично хидратирана, без да е мазна и "тежка" :)

      Изтриване
  2. I love the scent of almonds but im unsure if this product is available where I live, but great review!

    xoxo
    -B ♡ MsBerryStylish 

    ОтговорИзтриване