Кърпи за почистване на Tiande

октомври 28, 2022 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Отдавна се каня да ви разкажа повече за кърпите за почистване на Tiande. Откакто ги имам са ми верен помощник у дома. Сега с бебето всичко трябва да става по-бързо - готвене, чистене, пране. Тези кърпи определено ме улесняват в почистването. Отделно заради Рая не ми се иска да използвам много препарати у дома, а тези кърпи действат единствено с вода и то наистина супер ефикасно. Използвам препарат само при нужда. След това просто ги изпирам на ръка и оставям да изсъхнат.

Нека да ви разкажа повече за всяка една кърпа.

Лилава - кърпа за почистване на стъкло. Това е най-любимата ми кърпа, просто незаменима! Почиства прозорци, огледала, стъкла до блясък и без да оставя неприятни следи. Може да се използва суха или мокра. Намокрям я, изцеждам я хубаво и бърша. Просто с лекота почиства до блясък.

Зелена - двустранна кърпа скрепер 2 в 1, която използвам за почистване както в кухнята, така и в хола и банята. Специалната тъкан на кърпата задържа в себе си мръсотията, абсорбира влагата, праха и не оставя петна. Кърпата има две лица: мека микрофибърна повърхност - за почистване на всякаква повърхност от замърсявания, прах и мазнини; скрепер с твърди, но еластични ребра - за премахване на особено устойчиви замърсители.

Оранжева - PROFI кърпа за почистване. Това е комплексна кърпа за почистване на всякаква нечистотия от пластмаса, стъкло, плочки, ламинат, мека мебел, велур, кожа, а продуктите от неръждаема стомана възвръщат предишният си блясък. Перфектно обира влагата от повърхностите без да ги уврежда.

Синя - двустранна бърсалка за под. Изработена от съвременен висококачествен материал - супер микрофибър, който е невероятно издръжлив и абсорбиращ, ефективно почиства дори и без използването на почистващи препарати. Използвам я за всякакви подови повърхности включително и най-капризният паркет, ламинат, плочки.

Светло зелена - това е домакинска кърпа за съдове и прибори. Има две страни: мека - тя е в състояние да измие мазнините дори в студена вода и без препарати. Страната с абразивна резба почиства съдовете от упорити замърсявания като се справя дори и с отлагания от въглерод и изгоряла храна. Използвам я и суха, за да полирам съдовете и стъклени повърхности до блясък

Моежете да ги разгледате и закупите на: 

Коя бихте пробвали вие?

Целувки и до скоро!

0 коментара: