Bella Canarias Musa Sapientum - козметика с органичен банан от Канарските острови

октомври 11, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

И вие ли като мен мечтаете за някоя топла дестинация? Лятото едва приключи, а вече искаме отново да е топличко и готино. Докосвайки се до продуктите на Bella Canarias, определено се пренесох на Канарските острови. Да, това е натурална козметика, която е произведена от природните богатства на Канарските острови. Носят екзотиката на мястото. Имат две линии: Musa Sapientum - с органичен банан от Канарските острови и Volcanique - вулканична линия.
Днес ще ви разкажа за няколко неща от серията с органичен банан. Ако сте почитатели на аромата му - има нещо наистина специално в тези продукти и трябва да ги грабнете. Истинска екзотична наслада за душата с неустоим аромат. С 96% натурални съставки. Не съдържат изкуствени оцветители, парабени или минерални масла. За блестяща, ослепителна и мека кожа. Предлагащи 24 часа+ висококачествена естествена хидратация. Опаковките са направени от рециклирани материали.
Кремът за ръце съдържа органичен банан от Канарските острови, подсилен със зашеметяваща смес от масло от ший, алое вера, кокос и жожоба. Има перфектната млечно бяла консистенция. Докато я разнасям, се усеща вълшебният бананов аромат. Попива миговено и оставя ръцете изключително мекички и хубави на допир. Няма и спомен от грубата и напукана кожа. Не оставя мазно усещане и не е тежък. Незаменим помощник за мекички ръце.
Кремът за тяло е нещото, в което тотално се влюбих. Подхранва кожата и възвръща нейната естествена еластичност и мекота. Органичният екстракт от банан с произход от Канарските острови е в основата на крема като единствен по рода си естествен овлажнител. В комбинация с хидратиращите свойства на маслото от ший и зашеметяващите масла от сладък бадем и кокос кремът енергизира, тонизира, подхранва и възстановява кожата.Толкова пухкав и нежен, правещ кожата кадифено гладка. Банановото ухание, което се носи е още едно чудесно допълнение. Наистина аромтът е пристрастяващ.
Обожавам сапуни и обичам да пробвам най-различни. Този е чудесен - натурален, ръчно изработен, с органичен банан, кокосово масло, зехтин и други 100% биоразградими натурални масла. С него може да се измива тялото и лицето. Измива много хубаво, без да изсушава кожата и я оставя чудесно балансирана.
Последното нещо, което опитах е натуралният балсам за устни с органичен банан от Канарските острови. Съдържа още различни видове олио от семена, восъци и масла: восък от карнауба и канделила, масло от ший и какао, както и чара на маслиново масло, гроздови семки и рициново масло. Не съдържа вазелин и парафин. Натуралните восъци създават дълготраен естествен защитен слой за ефективно предотвратяване на сухи и напукани устни. Дори има UVA и UVB слънцезащита. Нанасям го постоянно и направо се вманиачих в него. Чуден срещу сухи и напукани устни, нуждаещи се от естествено и дълготрайно овлажняване. 

Кой продукт бихте опитали?
Можете да ги откриете на: https://bellacanarias.bg/

Целувки и до скоро!

0 коментара: