Bella Canarias - вулканични продукти Volcanique

октомври 13, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Днес ви разказвам за още четири продукта на Bella Canarias, които опитах. Този път са от тяхната вулканична линия Volcanique. Веднага се захласнах по тях, защото звучат наистина супер примамливо. Какво ще кажете за вулканична маска за лице с каолинова глина? А за скраб за лице и тяло с вулканична пепел и захар? Как пък ви звучи пoчиcтвaщ гeл зa дeтoĸcиĸaция с активен въглен, вулканична пепел и каолинова глина? Определено пък естествения вулканичен камък от Канарските острови е нещото, което веднага исках да пробвам. Определено всички продукти са супер привлекателни. Благодарение на тях постигам пълен релакс в банята и направо си едно спа преживяване в края на деня. Карат ме да се отпусна и да се насладя на удоволствието от използването им.
В банята винаги имам по няколко скраба - за лице и за тяло. Веднага ми хареса плътната гъста черна консистенция на скраба за лице и тяло с вулканична пепел и захар. Много готино се усещат захарните ексфолиращи частици по кожата, докато разтривам по лицето и тялото си. Веднага усещам кожата си супер чиста и свежа.
Имаме и почистващ гел с активен въглен, вулканична пепел и каолинова глина. Използвам го след като съм премахнала грима си, за да отстраня остатъците. Има сива гъста консистенция със супер хубав аромат. Мигновено кожата светва от чистота без да изсушава и остава супер приятно усещане след себе си. 
Отдавна се канех да си взема пемза за крачетата и ето, че най-после имам. Изглежда супер атрактивно, защото всъщност е 100% натурална и е естествен вулканичен камък от канарските острови. Има и връзчица, която ми позволява да я закача в банята. Използвам го малко преди да изляза от банята, когато крачетата ми са добре накиснати. Хубаво минавам петите, пръстите и цялото стъпало. Ефектът е на лице - меки и безупречно гладки стъпала. Не пропускам да го направя всеки път, когато взимам душ - много е готино.
За финал имаме натурален ръчно изработен сапун с вулканична пепел за ексфолиране и дълбоко почистване. Вече е на привършване, защото го използвам всеки ден и определено виждам разлика в кожата си - стана супер нежна. 
Споделете ми дали сте опитвали някой от продуктите.

Можете да ги откриете на: https://bellacanarias.bg/.

Целувки и до скоро!

0 коментара: